• LIFE&STYLE

    Δείτε αστρολογικές προβλέψεις για όλη τη βδομάδα (29 Απριλίου έως 5 Μαΐου)

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Η Νέα Σελήνη στις 5 Μαΐου 2019 πραγματοποιείται στην 14η μοίρα του Ταύρου. Η εβδομάδα φέρνει εξαιρετικά δώρα σε όλους μας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα. Θα νιώσουμε πνευματικά αναγεννημένες και οι φοβίες και οι ανησυχίες μας εξαφανίζονται ως δια μαγείας.

    Ας απολαύσουμε λοιπόν μια ήρεμη εβδομάδα και ας μην αφήσουμε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να μας χαλάσουν τη θετική διάθεση. Θα πρέπει να κάνουμε κάποια πολύ σημαντικά βήματα στον τομέα της καριέρας μας. Ίσως να μας αναστατώνει το γεγονός ότι θα πρέπει να κινηθούμε για να εξελιχθούμε, να θυμόσαστε όμως ότι τίποτε δεν είναι στατικό. Να μην φοβόμαστε πάντως τις αλλαγές! Θετικά ευνοούνται τα ζώδια του σταθερού σταυρού: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

    ΚΡΙΟΣ
    Και αυτό το επταήμερο ο Κρόνος ο κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 10ο οίκο σου. Η θέση του αυτή στο ωροσκόπιό σου επιβάλει την πειθαρχία και την επιμέλεια. Το εξάγωνο της Σελήνης διευκολύνει τις σχέσεις σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, απορροφώντας σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα και τα ευτράπελα που μπορεί να προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Δία και του Πλούτωνα. Ευνοούνται επίσης επαφές ή ταξίδια στο εξωτερικό, δεν θα ήταν άσχημο όμως να είσαι προσεκτική στις κινήσεις και στα λεγόμενά σου, μιας και επηρεάζονται οι σχέσεις σου και μπορεί με το παραμικρό να προκύψουν προβλήματα από παρανοήσεις. Μετά τα μέσα της εβδομάδας ο Ήλιος από τον Ταύρο και τον 2ο οίκο σου ευνοεί τα επαγγελματικά σου. Ο Ουρανός μπορεί να επιτείνει το πνεύμα της περιπέτειας που υποβόσκει μέσα σου και να ριχτείς σε ριψοκίνδυνες περιπέτειες. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις την ροπή σου αυτή. Το επταήμερο αυτό θα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά και τα λεγόμενά σου, μιας και από τη μια ο ανάδρομος Πλούτωνας και από την άλλη η Αφροδίτη από τον 1ο οίκο σου σε πτώση μπορεί να σκηνοθετήσουν με το παραμικρό εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένη θα θελήσεις μέσα από εφήμερες ερωτικές επαφές να ξεφύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να βιώσεις για λίγο την περιπέτεια. Επειδή όμως οι καιροί είναι πονηροί, ας έχεις το νου σου και τα μάτια σου δεκατέσσερα. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο 5/5 ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, απολαμβάνεις την μια ερωτική περιπέτεια μετά την άλλη.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Όλες οι πλανητικές όψεις του επταημέρου, με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνουν στο προσκήνιο τις πάσης φύσης σχέσεις σου, επαγγελματικές και συναισθηματικές, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα ή τις εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα που έχεις και θα πρέπει να βάλεις σε τάξη. Είναι μια περίοδος πιεστική, που απαιτεί προσοχή στον χειρισμό των προβλημάτων που θα προκύψουν, ειδικά με τον ανάδρομους Δία – Πλούτωνα – Κρόνο να δυσχεραίνουν λίγο περισσότερο την καθημερινότητά σου, να φέρνουν στην επιφάνεια έριδες και ανταγωνισμούς και να απειλούν το νευρικό σου σύστημα με κατάρρευση. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και ήρεμη για να μην χειροτερεύσεις με τη στάση ή τη συμπεριφορά σου το ήδη τεταμένο κλίμα. Αναφορικά με τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, μην κάνεις κινήσεις πανικού ή έστω κινήσεις που δεν έχεις σκεφτεί διεξοδικά, γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περίμενες. Δεν θα ήταν κακό, είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι να προσπαθήσεις να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου, ερωτικές ή φιλικές, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια αυτού του επταήμερου. Μπορεί να προκύψουν παρανοήσεις που αν δεν τις αντιμετωπίσεις με λίγο χιούμορ ή λίγο πιο ανάλαφρα να οδηγήσουν σε εκρήξεις και απώλειες. Ειδικά γύρω στις 4 του μήνα με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία και τον Πλούτωνα σε τετράγωνο εάν ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου θα μπορούσε να σηματοδοτήσει και το τέλος μιας φιλικής ή ερωτικής σχέσης. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικές ανασφάλειες, παράπονα και πικρίες από τις πράξεις των άλλων ή τις παραλήψεις τους και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να αντιδράσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση. Προσοχή λοιπόν και αυτοσυγκράτηση.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Το τρέξιμο και το άγχος συνεχίζεται για σένα στον επαγγελματικό τομέα, καθώς και τα απρόοπτα, λόγω του ανάδρομου Δία που βρίσκεται στον Τοξότη. Το τετράγωνο του Άρη μπορεί να επιτείνει τα προβλήματα συνεννόησης στο εργασιακό περιβάλλον και να προκαλέσει ένα κλίμα εκρηκτικό μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών. Οι καιροί είναι δύσκολοι όμως και δεν θα ήταν φρόνιμο να θέσεις την καριέρα σου σε κίνδυνο επειδή δεν είχες τη διορατικότητα ή την πρόνοια να παραμείνεις ψύχραιμη. Ενδεχομένως σε κάποιες εκπροσώπους του ζωδίου σου η θέση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και τον 10 οίκο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα υγείας, που θα φέρουν ταλαιπωρία τις μέρες εκείνες γύρω από τις 3-4 του μήνα. Πέρα από τις επαγγελματικές σου σχέσεις που θέλουν αρκετή προσοχή στο χειρισμό τους, και οι προσωπικές σου σχέσεις, φιλικές ή συναισθηματικές, απαιτούν χειρουργικούς χειρισμούς και εξαιρετική διπλωματία. Τη διπλωματία βέβαια την έχεις στο αίμα σου και δεν θα είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα στην πράξη, αρκεί να θυμόσουν να ελέγχεις τον ευέξαπτο χαρακτήρα σου. Προσοχή ειδικά στις 29/4 με το τετράγωνο του Ποσειδώνα, μιας και όποια ζημιά προκληθεί, ίσως και να μην είναι εύκολα αναστρέψιμη. Αν είσαι δεσμευμένη οπλίσου με καλή πίστη, υπομονή και θετική ενέργεια και ας αντιμετωπίσεις με λίγη στωικότητα τις απαιτητικές καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Λίγες μέρες είναι άλλωστε και θα περάσουν. Αν ανήκεις στις singles φρόντισε να περάσεις καλά με τις κοινωνικές συναναστροφές και τους περιστασιακούς ερωτικούς συντρόφους σου φροντίζοντας να μείνεις μακριά από διαπληκτισμούς και λογομαχίες.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    O Άρης κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στον 12 οίκο. Έχεις αρκετή δημιουργικότητα την περίοδο αυτή και θα πρέπει να τη θέσεις στην υπηρεσία της καριέρας σου για να της δώσεις την ώθηση που έχει ανάγκη ή να βοηθήσεις να παγιωθεί μια θετική κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή και αντιζηλίες από συναδέλφους ή συνεργάτες, εσύ όμως μην πτοείσαι και κινήσου με γνώμονα το συμφέρον και το μέλλον σου. Στον οικονομικό τομέα, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα σε ωθήσει να αναπροσαρμόσεις τη στρατηγική σου σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων και των λοιπών περιουσιακών σου στοιχείων και να εφαρμόσεις στην πράξη τα μαθήματα που πήρες στον οικονομικό τομέα τα προηγούμενα χρόνια. Η καθημερινότητα σου δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου την 1/5 με ευτράπελα να σκηνοθετούν τόσο ο ανάδρομος Δίας – Πλούτωνας όσο και ο Κρόνος που ξεκινά την ανάδρομη του πορεία στις 30/4. Η θύελλα όμως περνά και μπορεί πια να εστιάσεις στα συναισθηματικά σου το υπόλοιπο του επταημέρου και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εκμεταλλευόμενη την εύνοια που σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 5/5. Το διάστημα αυτό μπορείς να επαναφέρεις τις ισορροπίες σε μια διαταραγμένη σχέση και να παγιώσεις ένα καλό κλίμα, καταβάλλοντας όμως αρκετή προσπάθεια και επιδεικνύοντας πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου θα πρέπει να προσπαθήσεις να ελέγξεις την ένταση που μπορεί να κουβαλάς από άλλους τομείς της ζωής σου για να μην βλάψεις τις φιλικές σου σχέση.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

    ΛΕΩΝ
    Το πέρασμα του Ουρανού από τον 10 οίκο σου μπορεί να σου φέρει κάποια ευχάριστα μαντάτα αναφορικά με τα οικονομικά σου ή να σε βοηθήσει να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία, ενώ παράλληλα και ο ανάδρομος Δίας από τον Τοξότη δρα βοηθητικά στις προσπάθειές σου για ανάκαμψη στον επαγγελματικό τομέα. Μην περιμένεις θεαματικές αλλαγές ωστόσο γιατί τα πράγματα κινούνται με αργό ρυθμό και δεν λείπουν τα απρόοπτα, οι αναβολές και οι παρεξηγήσεις. Από έκτροπα στις επαγγελματικές σου σχέσεις είσαι αυτό το διάστημα αρκετά προστατευμένη, λόγω της ευεργετικής παρουσίας της Αφροδίτης από τον Κριό στον 9ο οίκο. Εκμεταλλεύσου λοιπόν το διάστημα αυτό και βελτίωσε τις προβληματικές σχέσεις σου στον τομέα της εργασίας, παραμερίζοντας έτσι πιθανά εμπόδια από το δρόμο σου προς την επιτυχία. Τα οικογενειακά θέματα και αυτήν την βδομάδα στο προσκήνιο! Με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον 10 οίκο, μπορείς να δώσεις λύσεις σε λιμνάζοντα προβλήματα και να απαλλαγείς από μια πηγή άγχους ή προβληματισμού. Η Αφροδίτη και η σύνοδος του Ήλιου από την άλλη βοηθά τουλάχιστον αυτό το επταήμερο να διατηρηθεί ένα σχετικά ήρεμο κλίμα στις ερωτικές σου σχέσεις. Ακόμη όμως και αν δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις, με έναν ψύχραιμο χειρισμό θα ήσουν σε θέση να ελέγξεις τις καταστάσεις και να μην τις αφήσεις να πάρουν διαστάσεις. Φρόντισε να είσαι επίσης ψύχραιμη σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στις φιλικές σου σχέσεις, μιας και κινήσεις ή λεγόμενα που θα πέσουν στην αντίληψή σου μπορεί να σε απογοητεύσουν και να σε πικράνουν.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Με την ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα το επταήμερο αυτό είναι επικίνδυνο να πυροδοτηθούν εντάσεις λόγω διαφωνιών σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορούν να βλάψουν σημαντικά την εικόνα και τη θέση σου στο χώρο εργασίας. Για το λόγο αυτό θα ήταν τουλάχιστον φρόνιμο, αν όχι σωτήριο, να αποφύγεις τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις, ακόμη και αν αφορούν σημασίας θέματα. Πρόσεξε επίσης την αφηρημάδα σου, γιατί μπορεί να γίνει η αιτία λαθών και παραλείψεων που θα σε εκθέσουν. Σε περίπτωση που έχεις νομικές εκκρεμότητες, η εβδομάδα με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη του πορεία 30/4 απαιτεί επίσης προσεκτικούς, καλά υπολογισμένους και ψύχραιμους χειρισμούς για να μην θέσεις σε κίνδυνο τα συμφέροντά σου. Οι ερωτικές σου σχέσεις απαιτούν από σένα αρκετή υπομονή και ειλικρινή διάθεση για επικοινωνία και κατανόηση της θέσης του συντρόφου σου. Κάποια θέματα μπορούν με τον τρόπο αυτό να διευθετηθούν και να βρουν τις λύσεις τους, σε κάποια άλλα ίσως θα πρέπει να τους δώσεις λίγο χρόνο και ενδεχομένως να λυθούν από μόνα τους. Εάν δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα του δρόμου που θέλεις να ακολουθήσεις, καλό θα ήταν να μην πάρεις αυτήν την περίοδο αποφάσεις δεσμευτικού χαρακτήρα. Και αυτό το επταήμερο η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει έντονη ερωτική δράση για τις singles του ζωδίου! Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να είναι η αιτία για τα σημάδια κόπωσης που μπορεί να παρουσιάσει ο οργανισμός σου.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

    ΖΥΓΟΣ
    Τα σκαμπανεβάσματα και τα απρόοπτα δεν λείπουν από τον εργασιακό σου τομέα και αυτό το επταήμερο, με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 2/5. Δεν είναι όμως σε ένταση τόσο σημαντικά που να προκαλέσουν πονοκεφάλους στην εργασία σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις στον τομέα της καριέρας σου για να είσαι έτοιμη για δράση μόλις οι πλανητικές συνθήκες γίνουν πιο ευνοϊκές. Μετά τις 4/5 η κούραση μπορεί να αρχίσει να σε βαραίνει και να αντιμετωπίσεις προβλήματα από τον έντονο ανταγωνισμό. Η ανάδρομη πορεία του Δία – Πλούτωνα – Κρόνου έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σου, με τα έξοδα να διογκώνονται. Περιόρισε τις καταναλωτικές σου δαπάνες για να μπορέσεις να κρατήσεις σε μια σχετική ισορροπία τα οικονομικά σου. Στον αισθηματικό τομέα το επταήμερο αυτό είναι μικτό. Μέχρι τις 2 του μήνα έχεις την εύνοια των πλανητικών όψεων που σε επηρεάζουν, για να λύσεις κάποιες διαφορές ή παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου και να επαναφέρεις κλίμα ηρεμίας. Εάν δεν τα καταφέρεις ή δεν εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές αυτές μέρες, μετά τις 4/5 με τον Άρη σε αντίθεση με τον Δία στις 5/5 να σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα και δύσκολα στο χειρισμό τους. Και για σένα όμως που ανήκεις στις singles, εάν θέλεις να προσεγγίσεις ένα άτομο, ας το επιδιώξεις με την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 5/5 που οι προοπτικές είναι πολύ καλύτερες. Γενικά πάντως οι αντιλήψεις και ο τρόπος ζωής που ακολουθούσες τα τελευταία χρόνια αρχίζουν να αλλάζουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Αναπροσαρμόζεις τη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και αλλάζεις καθημερινές συνήθειες επειδή αισθάνεσαι ότι οι ανάγκες σου έχουν αλλάξει.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Ο ανάδρομος Δίας και το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα στις 2/5 πυροδοτεί κλίμα έντασης στον επαγγελματικό σου χώρο. Δείξε ψυχραιμία αλλά και διάθεση συνεργασίας. Η σύνοδος του Ουρανού κάνει ιδιαίτερα φανερό ότι θα πρέπει να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές και αναπροσαρμογές, για να μπορέσεις να επαναφέρεις σε τροχιά ή να δώσεις νέα πνοή στην επαγγελματική σου απασχόληση. Ένας κύκλος στον τομέα της καριέρας σου μπορεί να κλείσει κάτω από αυτές τις πλανητικές συγκυρίες και ένας άλλος να ανοίξει. Η δημιουργική σου διάθεση παραμένει ακμαία και μπορεί να σου δώσει μερικές σωτήριες λύσεις! Βάλε προτεραιότητες στις υποθέσεις σου και εστίασε στους στόχους σου. Οι ενέργειές σου στο εξής θα πρέπει να βασίζονται σε συγκεκριμένο πλάνο και να εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς για να μπορούν να είναι αποτελεσματικές. Η επιφανειακή και επιδερμική αντιμετώπιση των ερωτικών σου σχέσεων έφτασε στο τέλος της και αργά αλλά σταθερά αρχίζεις και συ να αισθάνεσαι ότι θα πρέπει να δίνεις περισσότερη έμφαση στην ουσία των πραγμάτων. Με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία 30/4 έως 18/10. Η στάση αυτή ή θα σε οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο δέσιμο με το ταίρι σου ή αντίθετα μπορεί να σε απομακρύνει από τον ερωτικό σου σύντροφο και να θελήσεις να αναζητήσεις ή να επενδύσεις σε άτομα που να είναι πιο συμβατά με τις νέες σου ανάγκες και επιδιώξεις. Αλλά και για σένα που ανήκεις στους singles του ζωδίου, η ανάγκη για περισσότερη ουσία στις κοινωνικές και ερωτικές σου επαφές μπορεί να φέρει ανακατατάξεις σε φιλικό περιβάλλον και αλλαγή στάσης ως προς τις εφήμερες ερωτικές σου περιπέτειες.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η Νέα Σελήνηστις 05/5/ 2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σου.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Μέχρι τις 2 του μήνα με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα οι εναλλαγές συναισθημάτων και ψυχολογικής κατάστασης λόγω του κλίματος που θα επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο είναι πολλές και ακραίες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και σκέψου με σοβαρότητα και ρεαλισμό τι μπορείς ή τι σε συμφέρει να διασώσεις και τι θα πρέπει να αφήσεις να φύγει. Μετά τις 3/5 το κλίμα γίνεται αρκετά πιο φιλικό προς το ζώδιό σου και με μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείς και πάλι να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Από οικονομικής άποψης, μέχρι το τέλος της εβδομάδας υπερισχύουν οι δαπάνες και οι ανελαστικές υποχρεώσεις που μπορούν να σου δημιουργήσουν κάποια πίεση. Προσοχή στις συναλλαγές σου με Τράπεζες και δημόσιες αρχές στις 5/5 με την αντίθεση Άρη – Δία! Στη συνέχεια του μήνα υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για μια πιο ισορροπημένη διαχείριση. Προβληματάκια σε συναισθηματικό επίπεδο σηματοδοτούν το διάστημα μέχρι τα μέσα του εβδομάδας αυτά όμως δεν θα είναι ικανά να προκαλέσουν βλάβες σε μια σχέση που στηρίζετε σε γερές βάσεις με τον Άρη από τους Διδύμους στον 7ο οίκο να σε ευνοεί. Θα πρέπει να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σου, εάν δεν θέλεις να δεις να δημιουργείται μεταξύ σας χάσμα. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 5/5 υπάρχουν καλές προοπτικές να επανέλθει κλίμα ηρεμίας στη σχέση σου. Όσο για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, μια γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέχρι τα μέσα του εβδομάδας ίσως να έχει κάποιες προοπτικές, αν και αυτό θα γίνει πιο εμφανές τον επόμενο μήνα.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η Νέα Σελήνη στις 05/05/2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας αλλά και της υγείας σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Πρόσεξε την παρορμητική σου διάθεση αυτήν την χρονική στιγμή, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που θα σου δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Ακόμη και αν δεν είσαι ευχαριστημένη με τη δουλειά ή το κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο, μην κάνεις καμία ριζοσπαστική κίνηση, ιδίως μετά τις 1/5. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές στο εργασιακό σου περιβάλλον, δεν θα αφορούν όμως σημαντικές πτυχές της απασχόλησής σου. Στον οικονομικό τομέα όλο το επταήμερο θα υπάρχει δυστοκία, με τις δαπάνες να τρέχουν και τις εισπράξεις να αργούν λόγω της ανάδρομης κίνησης τριών πλανητών Δία – Πλούτωνα – Κρόνο. Με την έναρξη του μήνα Μαΐου ίσως να βρεις μπροστά σου με πιεστικό τρόπο οικονομικές εκκρεμότητες που αμέλησες ή αδυνατούσες να καλύψεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να βρεις για τη ρύθμιση τους. Η Αφροδίτη κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας στο ζώδιο του Κριού και στον 4ο οίκο σου είναι σε αδυναμία. Η οικονομική στενότητα δημιουργεί πίεση και στις ερωτικές σου σχέσεις, που μαστίζονται από γκρίνιες και έριδες. Με αφορμή την αντίθεση του Άρη που μπορεί να μεγεθύνει τα προβλήματα που ίσως υπάρχουν, θα θελήσεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να κάνεις ξεκαθαρίσματα, ιδίως εάν δεν είσαι ευχαριστημένη με το επίπεδο της σχέσης σου. Δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις μιας και θα επιδείνωναν ενδεχομένως τις καταστάσεις. Με προσοχή θα πρέπει επίσης να χειριστείς τα θέματα που μπορεί να προκύψουν με τα παιδιά, για όσους είναι γονείς. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα έχεις τη ευκαιρία αυτήν την περίοδο να αποκρυσταλλώσεις άποψη και να χαράξεις πορεία αναφορικά με τις νέες γνωριμίες που έκανες το τελευταίο διάστημα, ερωτικές ή φιλικές.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στον 12ο οίκο σε ανάδρομη πορεία φέρνει στην επιφάνεια και επιτείνει προβλήματα με συνεργάτες ή συνεταίρους, καινούριους ή παλιούς που επανέρχονται στο προσκήνιο. Θα πρέπει να έχεις υπομονή και εγκράτεια στις αντιδράσεις σου για να μην οξύνεις ακόμη περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Κάποιες μικρές βελτιώσεις θα μπορούσαν να γίνουν μεταξύ 3-4 του μήνα, δεν ενδείκνυται όμως η περίοδος αυτή για ριζικές αλλαγές ή νέα ξεκινήματα και υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων. Στα οικονομικά σου ο ανάδρομος Δίας και ο Κρόνος από 30/4 τοποθετεί λίγα περισσότερα εμπόδια στο δρόμο σου με παρανοήσεις και λάθη να παίζουν με τα νεύρα σου. Ακόμη και αν έχεις δίκιο σε τυχόν διενέξεις οικονομικού χαρακτήρα, μην παρεκτρέπεσαι γιατί και το δίκιο σου δεν θα βρεις αλλά και τις σχέσεις σου θα βλάψεις. Αποκαλύψεις ίσως να σημαδέψουν το επταήμερο αυτό αναφορικά με την ερωτική σου σχέση! Στο χέρι σου θα είναι πως θα χειριστείς τις καταστάσεις που θα προκύψουν από το πουθενά και τι προοπτική θα δώσεις στη σχέση σου. Αν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις αυτό που έχεις θα πρέπει να το παλέψεις μέσα από τους κοινούς στόχους και σκοπούς που θα θέσεις. Έχεις τις δυνατότητες, βρες και τα ερεθίσματα εκείνα που θα κάνουν την πορεία σου να συγκλίνει και να οικοδομήσεις ένα πιο αρμονικό μέλλον. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, παλεύεις ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, στην ανάμνηση μιας σχέσης και στην προσδοκία μιας νέας. Ίσως οι πλανητικές συγκυρίες να σε κάνουν λίγο πιο συντηρητική και να αποφασίσεις να μην ενδώσεις σε μια νέα ερωτική περιπέτεια που δεν ξέρεις που θα σε βγάλει.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Ρευστό το κλίμα που θα επικρατεί στα επαγγελματικά σου μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, κάτι που σε κάνει νευρική και ευερέθιστη. Στις 2/5 με το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα θα υπάρξει συσσωρευμένη ένταση που μοιάζει με καζάνι που βράζει. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί αμέσως μετά το κλίμα βελτιώνεται αισθητά. Μέσα σε όλες τις αναποδιές, καθυστερήσεις και εκνευρισμούς δεν λείπουν ωστόσο και οι ευχάριστες ειδήσεις. Μετά τις 3 Μαΐου θα υπάρξουν ενδείξεις ότι οι προσπάθειες και οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Στον οικονομικό τομέα χρειάζονται κινήσεις αριστοτεχνικές για να τα φέρεις βόλτα και να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 5/5 όμως επικρατούν καλύτερες συνθήκες, οπότε κάνε λιγάκι υπομονή και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου. Στον αισθηματικό τομέα οι πρώτες μέρες της εβδομάδας με την αντίθεση του Άρη είναι καθοριστικής σημασίας για τη σχέση σου. Υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, καθώς το πλανητικό σκηνικό στήνει εντάσεις! Θα πρέπει να είσαι προσεκτική στα λεγόμενά σου για να μην πληγώσεις τον άνθρωπό σου και προκαλέσεις ζημιά που δεν επανορθώνεται εύκολα. Μετά τα μέσα της εβδομάδας το κλίμα ηρεμεί, αλλά το αποτέλεσμα που θα έχει διαμορφωθεί προς το τέλος της εβδομάδας με την αντίθεση Άρη – Δία 5/5 δεν θα είναι δυνατόν να ανατραπεί εύκολα. Προσοχή λοιπόν τις μέρες εκείνες, εάν θέλεις να διαφυλάξεις μια πολύτιμη για σένα σχέση. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, θα πρέπει να φιλτράρεις τη σκέψη και τα λόγια σου το επταήμερο αυτό, γιατί μπορεί να γίνεις εξαιρετικά ωμή και να πληγώσεις άτομα που δεν σου φταίνε. Εξέτασε διεξοδικά την κάθε σου κίνηση πριν πάρεις αποφάσεις που θα έχουν επιπτώσεις στην μελλοντική σου συναισθηματική πορεία.
    Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η Νέα Σελήνη στις 5/5/2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών.



    ΣΧΟΛΙΑ