• LIFE&STYLE

    Δύσκολες ώρες για την πρώην «Survivor» Σάρα Εσκενάζυ

    • NewsRoom
    Σάρα Εσκενάζη

    Σάρα Εσκενάζη


    Τη γνωρίσαμε ως το χαμογελαστό κορίτσι του Survivor. Η Σάρα Εσκενάζυ δεν έχασε σχεδόν ποτέ το χαμόγελό της παρά τις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο γνωστό παιχνίδι επιβίωσης.

    Ωστόσο, λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Νεαράιδα του Φεγγαριού» στην οποία πρωταγωνιστεί, το χαμόγελο της Σάρας έσβησε, καθώς έχασε τον παππού της.

    Την αποκάλυψη για τη δυσάρεστη είδηση έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μιλώντας από την εκπομπή «ΕΔΩ». Ο πρώην μαχητής του Survivor δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στην πρεμιέρα. Να πω και συλλυπητήρια στη Σάρα που έχασε τον παππού της. Το πρωί ήταν η κηδεία και το βράδυ είχε πρεμιέρα». Όπως είπε ο ίδιος, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα λόγω υποχρεώσεων που είχε με τη δουλειά του.

    Με δύναμη ψυχής και έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Αλμπέρτο και καλούς της φίλους, πρώην παίκτες του Survivor, ανέβηκε στη σκηνή και κατάφερε να μαγέψει το κοινό με το ταλέντο της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βενετσιάνικη έπαυλη στα Χανιά μετατράπηκε σε όμορφο ξενοδοχείο με θεατρική ατμόσφαιρα (9 pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑποκλειστικό: Οι ελβετικές αρχές συναίνεσαν στην αποστολή στοιχείων για το 1,3 εκ ευρώ της Ρούλας Κουράκου – Παπαντωνίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Χριστίνα Βραχάλη: Τι απάντησε η αθλητικογράφος για τη συμμετοχή της στο Dancing



    ΣΧΟΛΙΑ