ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε στην εκπομπή «Όλα καλά» και την Μαρία Λουίζα Βούρου και αναφέρθηκε τόσο για την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΪ, όσο και για τη φημολογούμενη συμμετοχή της στο Dancing with the stars.
Η αθλητικογράφος αναφέρθηκε στην απόφαση της να αποχωρήσει από το ΣΚΑΪ, από όπου έγινε γνωστή, μετά από 14 χρόνια συνεργασίας.
«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να φύγω από το ΣΚΑΪ. Ήταν μια απόφαση την οποία δεν είχα πει σε κανέναν… ήταν σαν να παίρνεις διαζύγιο μετά από 14 χρόνια αλλά όχι με έναν άνθρωπο, αλλά με πολλούς, γιατί εκεί όντως είχα δημιουργήσει μια οικογένεια», είπε σχετικά με την απόφαση της να αποχωρήσει.
Σχετικά με το αν θα τη δούμε στον νέο κύκλο του δημοφιλούς προγράμματος, που κάνει πρεμιέρα σε δύο εβδομάδες, η Βραχάλη είπε χαρακτηριστικά:
«Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Είμαστε κοντά στο να συμφωνήσουμε. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση γιατί έχει να κάνει πρώτον με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έπειτα η δεδομένη χρονική στιγμή ίσως είναι η κατάλληλη για μένα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Ματθαίου: Οι Κούφιοι άνθρωποι της εποχής μας
- Το Βιετνάμ των κροίσων: Superyachts, ιδιωτικά jets και μια νέα παγκόσμια τάση πολυτέλειας
- H επιτυχία του Πιέρ, η ντροπή στα Κατεχόμενα, η Γιάννα και το τηλεσκόπιο, τι θα γίνει με Βορίδη – Αυγενάκη και το ποσοστό της ΝΔ
- Το πάρτι του ΑΝΤ1 με ηχηρές απουσίες και σιωπηρές παρουσίες, γιατί ο Ιβάν αποτίμησε τα ΜΜΕ, η αποχώρηση-«σταθμός» του Σόλακ, η Σία, ο Ζούλας και ο Σκάι
