• LIFE&STYLE

    Δύσκολες ώρες για Μενεγάκη- Παντζόπουλο

    • NewsRoom


    Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα φωτογραφίες , όπου δείχνουν την ζημιά που προκάλεσε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Όναρ» που ανήκει στους Ματέο Παντζόπουλο και της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα της Άνδρου, η πρόσφατη κακοκαιρία που χτύπησε στο νησί.

    Η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει πως πράγματι η θεομηνία που έλαβε χώρα στο νησί της Άνδρου, κατέστρεψε πέρα από τα σπίτια και τους δρόμους του νησιού και την δικιά τους ξενοδοχειακή μονάδα. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν πράγματι μια ολική καταστροφή του θέρετρου, το οποίο πνίγηκε στην λάσπη.

    Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες κατά την διάρκεια της εκπομπής της: «Ήξερα τι γινόταν χθες στην Άνδρο. Μιλούσα με ανθρώπους χθες βράδυ και μου έλεγαν «τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί», φουσκώσανε τα ποτάμια, βγήκαν νερά από παντού, πλημμύρισαν πολύ άσχημα, που στην Άνδρο δεν έχουμε πολύ εύκολα βροχή… Δηλαδή μετά τον Μάιο φανταστείτε δεν βλέπουμε σταγόνα».

    Το ξενοδοχείο καλύφθηκε από τις λάσπες καθώς ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.



    ΣΧΟΛΙΑ