• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Σκουλός: «Δεν με ενδιαφέρει να γίνω διάσημος»

    • NewsRoom
    σκουλος-δημητρης

    Δημήτρης Σκουλός


    Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown παραχώρησε ο Δημήτρης Σκουλός, κριτής του δημοφιλούς ριάλιτι του StarGreece’s Next Top Model. Ο ταλαντούχος φωτογράφος έχει ξεχωρίσει με την προσωπικότητά του και την κριτική που ασκεί στα φιλόδοξα μοντέλα. Αν και κάποιες φορές δέχεται αρνητικά σχόλια, εκείνος δεν ασχολείται με τους λεγόμενους «haters». Αντίθετα αφοσιώνεται στη δουλειά του.

    Τι κέρδισες από το GNTM;

    Ως φωτογράφος τίποτα. Δούλευα και συνεχίζω να δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο. Εμπειρίες μόνο κέρδισα. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω διάσημος.

    Διάβασες τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για σένα;

    Τα διάβασα, αλλά όχι όλα. Λίγα. Δεν διαβάζω πολύ, δεν ασχολούμαι πολύ, δεν βλέπω τηλεόραση πολύ. Αλλά κάποια ναι, έφτασαν στα αυτιά μου. Στην αρχή στενοχωρήθηκα, αλλά μετά το ξεπέρασα.

    Δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Από έναν άνθρωπο που από ένα ψεύτικο λογαριασμό μπορεί να γράφει ό,τι θέλει πίσω από ένα πληκτρολόγιο, μπορείς να ακούσεις οτιδήποτε. Εγώ, εσύ, όλοι μας. Οπότε, επειδή δεν το είχα ζήσει, το έζησα και το ξεπέρασα θεωρώ γρήγορα.

    Γενικά οι λεγόμενοι haters είναι ένα κύμα που σήμερα θα έρθει σε μένα, αύριο στον άλλον. Οπότε ok, κάθε σχόλιο δεκτό, αλλά μέχρι εκεί.

    Σου την έχει «πει» ποτέ κανείς στο δρόμο;

    Πιο πολύ με σταματάει ο κόσμος να με χαιρετήσει, να βγάλουμε φωτογραφίες. Εγώ γελάω με αυτά. Είναι μέρος της δουλειάς μάλλον. Δεν δίνω σημασία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Σκουλός: Βόλτα με την πολύ νεαρή σύζυγό του και την κόρη του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος στον αέρα για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Μπαράκ Ομπάμα αποθεώνει και πάλι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ