• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Φιντιρίκος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη διάρρηξη του σπιτιού του στη Βούλα

    • NewsRoom
    Δημήτρης Φιντιρίκος και Κατερίνα Δαλάκα

    Δημήτρης Φιντιρίκος και Κατερίνα Δαλάκα


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο ληστής βγαίνει από το σπίτι του επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκου στη Βούλα.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Live News στο MEGA, καταγράφονται οι κινήσεις του δράστη της διάρρηξης του σπιτιού του γνωστού επιχειρηματία, κατά την ώρα της απομάκρυνσής του από το χώρο.

    Όπως φαίνεται, ο δράστης πηδάει με ευκολία τη μάντρα του σπιτιού του Δημήτρη Φιντιρίκου και καταλήγει στην αυλή διπλανού σπιτιού, όπου σκαρφαλώνει και πηδάει από μία σιδερένια πόρτα, βγαίνοντας πλέον στο δρόμο.

    Ο άνδρας που καταγράφεται φαίνεται πως δεν λειτουργεί μόνος, αφού θεωρείται πως ο ίδιος μαζί με συνεργό του είχαν εισβάλει περίπου ένα 24ωρο νωρίτερα, δηλαδή το βράδυ της Κυριακής, σε σπίτι άλλου επιχειρηματία που διαμένει επίσης στα νότια προάστια.

    Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του έτερου επιχειρηματία που έπεσε θύμα διάρρηξης είναι αποκαλυπτικό, αφού οι δύο δράστες καταγράφονται να ψάχνουν το σπίτι και να συνεννοούνται μεταξύ τους στα αλβανικά.

    Υπενθυμίζεται πως η διάρρηξη στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία έγινε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ενώ βρισκόταν σε πασχαλινές διακοπές με τη σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα.

    Στο σπίτι μέσα βρισκόταν, όμως, η οικιακή βοηθός του, η οποία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη. Στο βίντεο, μάλιστα, ακούγονται οι κραυγές της.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Φιντιρίκος: Διέρρηξαν το σπίτι του στη Βούλα και έκλεψαν Rolex



    ΣΧΟΛΙΑ