• Κοινωνία

    Δημήτρης Φιντιρίκος: Διέρρηξαν το σπίτι του στη Βούλα και έκλεψαν Rolex

    • NewsRoom
    Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος

    Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος


    Άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι του επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκου στη Βούλα και άρπαξε πέντε ρολόγια μεγάλης αξίας, μεταξύ των οποίων και δύο Rolex.

    Όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, περίπου στις 21:00, όταν ο δράστης πήδηξε τον μαντρότοιχο της τριώροφης κατοικίας, παραβίασε παράθυρο του δεύτερου ορόφου και μπήκε στο σπίτι του 37χρονου επιχειρηματία.

    Ο δράστης αφαίρεσε πέντε ρολόγια ανάμεσά τους και δύο Rolex και εξαφανίστηκε όταν τον είδε η 22χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός.

     

     

     

     

     

     

    Δείτε το βίντεο από τη Super Κατερίνα:

    Το σοκαριστικό βίντεο από τη ληστεία στο σπίτι του

    Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε στο Instagram ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης, στο οποίο η οικιακή βοηθός ακούγεται να ουρλιάζει.

    Παράλληλα, ο ίδιος ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για το ενδιαφέρον.

    «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Φιντιρίκος-Κατερίνα Δαλάκα: Η αγκαλιά και οι ευχές

     



    ΣΧΟΛΙΑ