ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένα λάθος του Δημάρχου της Μόσχας,προκάλεσε ποικίλα σχόλια, γέλια και απορία! Προσπαθώντας να αναβαθμίσει το πράσινο γύρω από το δημαρχείο, υπήρξε ένα μπέρδεμα και έτσι αντί για γκαζόν… αναδύθηκαν 230 φυτά κάνναβης. Το ατύχημα (!) συνέβη νότια της Μόσχας, κοντά στο σταθμό του μετρό Borisovo.
Οι αρχές ψάχνουν να λύσουν το μυστήριο, και αναζητούν τους καταναλωτές που επωφελήθηκαν από αυτή τη λάθος φύτευση που έγινε εν αγνοία των υπαλλήλων του δημαρχείου.
Την ιστορία αποκάλυψε δημοσιογράφος του Russia Today και τη χαρακτήρισε «ασυνήθιστη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ταξίδι-αστραπή στο χώρο των παραισθήσεων: Το κρασί των 1.000 ευρώ με την ισχυρή δόση μαριχουάνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο κοσμηματοπώλες του Κολωνακίου στο κύκλωμα των Ρομά!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλη έρευνα του LinkedIn: Οι γονείς δεν έχουν ιδέα τι επάγγελμα κάνουν τα παιδιά τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: Είμαστε ηγέτιδα δύναμη στη ναυτιλία
- Κοντογεώργης: Σημαντική η ενίσχυση για το πετρέλαιο θέρμανσης – «Να κρατήσουμε ζεστή την κοινωνία»
- Ιράν: «Δεν θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ» – Ζητά την εφαρμογή των αμερικανικών δεσμεύσεων
- Μητσοτάκης: Οριζόντια αύξηση στο επίδομα θέρμανσης – Επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο – «Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση»

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.