• LIFE&STYLE

    Διακοπές τέλος για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

    • NewsRoom

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ με τον γιο τους


    Μετά από έξι εβδομάδες διαλείμματος, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφουν στα βασιλικά τους καθήκοντα με την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση να γίνεται στο Λονδίνο.

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απόλαυσαν τις γιορτές μαζί με τον γιο τους, Άρτσι και την μητέρα της Μέγκαν, Γκλόρια σε ένα πολυτελές αρχοντικό στον Καναδά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

    Όπως ανακοινώθηκε, μάλιστα, μέσα από Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο Χάρι και η Μέγκαν θα επισκεφτούν σήμερα την Ύπατο Αρμοστή του Καναδά στο Λονδίνο, Τζάνις Σαρέτ προκειμένου να την ευχαριστήσουν για τη θερμή καναδική φιλοξενία που έλαβαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διαμονής τους εκεί.

    Βέβαια, η κίνηση αυτή προκαλεί εντύπωση, καθώς το ταξίδι τους είχε προσωπικό χαρακτήρα και στον Καναδά δεν πραγματοποιήθηκαν επίσημες εμφανίσεις.

    Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τριντό, τους ευχαρίστησε μέσω Twitter που επέλεξαν την χώρα του για τις διακοπές τους.

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Το ζευγάρι που απείχε για έξι εβδομάδες από τα βασιλικά του καθήκοντα, εμφανίστηκε δημόσια τελευταία φορά την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και έκτοτε «εξαφανίστηκε» με τον Άρτσι, που είναι πλέον 8 μηνών.

    Εκπρόσωπος του Παλατιού είχε δηλώσει πως θα «περάσουν ιδιωτικό χρόνο ως οικογένεια» μετά από έναν δύσκολο χρόνο και για τους δύο με τις πολυάριθμες βασιλικές υποχρεώσεις τους.

    Μάλιστα, η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι σνόμπαραν ακόμη και την βασίλισσα Ελισάβετ και το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γεύμα που παραθέτει στα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανήμερα των Χριστουγέννων, με τον πρίγκιπα Τζορτζ να κλέβει φέτος τις εντυπώσεις.

    Αντ’ αυτού, το ζευγάρι επέλεξε τον Καναδά για τις διακοπές του, διαμένοντας σε ένα αρχοντικό αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ευχήθηκαν στους θαυμαστές τους «Καλή Χρονιά» με μια νέα φωτογραφία του χαριτωμένου Άρτσι.

    Ο πρίγκιπας Χάρι με τον γιο του, Άρτσι



    ΣΧΟΛΙΑ