• LIFE&STYLE

    Δέσποινα Βανδή: «Δε μετάνιωσα για την κριτική μου στον Τρύφωνα Σαμαρά» (video)

    Δέσποινα Βανδή


    Η Δέσποινα Βανδή, κριτής του J2US, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τη σχέση της με τον χρόνο αλλά και τον «ρόλο» που έχει πάρει στο J2US.

    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν τη Δέσποινα Βανδή αυστηρή στην κριτική της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ανέκαθεν ήταν απαιτητική από τα άτομα που έκρινε και στα talent show που έλαβε μέρος, καθώς είναι αρχή της να είναι ειλικρινής απέναντι στους άλλους.

    Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους διαγωνιζόμενους με τους οποίους ήρθε σε ρήξη κατά τη διάρκεια του σόου.

    «Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα, καθόλου. Δεν το μετανιώσω και τώρα πάλι τα ίδια πράγματα θα του έλεγα. Πολύ ακραίες συμπεριφορές γιατί ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται έντονα, θυμώνει έντονα, αλλά δεν κρατάνε πολύ όλα αυτά.»

    «Δεν είναι μεμπτό ένα τραγούδι να είναι ανάλαφρο και αυτό είναι μια διάσταση της ζωής μας. Πήγα να πω μπράβο και ότι εμένα μου άρεσε. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Καμία διάθεση να διαπληκτιστώ ή οτιδήποτε, να υπερασπιστώ είχα διάθεση».

    «Προσπαθώ να εστιάσω στα θετικά. Από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω ότι ζορίζομαι στο φωνητικό κομμάτι, αλλά τι να κάνω; Είπαμε, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι καθαρά talent show».

    Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο;

    Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν την ενοχλεί που μεγαλώνει και αρκετές είναι οι φορές που έχει ζητήσει σε φωτογραφίσεις να της αφήνουν τις ρυτίδες για να μην παραποιείται η πραγματικότητα. «Θέλω να φαίνομαι στην ηλικία που είμαι ότι είμαι μια χαρά. Δεν μπορώ να κάνω ότι είμαι 25 θα ήμουν και γελοία».

    Δείτε όλη τη συνέντευξη:

     



    ΣΧΟΛΙΑ