• LIFE&STYLE

    Δείτε τι λέει για το χαρακτήρα σας η επιλογή της συντρόφου σας

    • NewsRoom


    Η ξανθιά με το πλούσιο στήθος, η μελαχρινή της διπλανής πόρτας , η κοκκινομάλλα αμαζόνα ή η τροφαντή κυρία; Τι δείχνουν οι επιλογές αυτές συντρόφου για τον χαρακτήρα του άνδρα; Η γερμανική εφημερίδα BILD , δημοσίευσε μια έρευνα για τις επιλογές των αδρών αναφορικά με τις γυναίκες δίπλα τους και τι προδίδει για τα στοιχεία της προσωπικότητάς τους:

    882538

    Οι άνδρες που προτιμούν την “Ξανθιά με το πλούσιο στήθος”:

    Θέλουν να είναι οι “αφέντες” εντός και εκτός του σπιτιού.Να έχουν το πάνω χέρι από το τι θα μαγειρέψει μέχρι το πότε να τον κοιτάζει.Το σεξ φυσικά “βρώμικο” και εξουσιαστικό.

    blondes_brunettes_6

    Οι άνδρες που προτιμούν την “Μελαχρινή της διπλανής πόρτας”;

    Θέλουν να ικανοποιούν την σύντροφός τους , να συνεργάζονται μαζί της. Θέλουν να αποδεικνύουν την αγάπη τους και να μοιράζονται τα πάντα μαζί τους ,ακόμα και τα χόμπι τους.

    Mobile-Redhead-Girl-Wallpaper

    Οι άνδρες που προτιμούν την “Κοκκινομάλλα αμαζόνα”:

    Ο άνδρας αυτός τα βλέπει όλα εγωιστικά , δεν έχει κανένα άγχος.Επιθυμεί να δώσει στην κοκκινομάλλα τον ουρανό με τ’άστρα… στο κρεβάτι. Θα απαιτήσει τι κρασί θα πάρουν και θα της ζητήσει να συνεισφέρει στον λογαριασμό

    tumblr_m5xbz0AXCX1qh3skbo1_500

    Οι άνδρες που προτιμούν την “Τροφαντή κυρία”:

    Η άνεση είναι πάνω απ’όλα , ιδιαίτερα στο κρεβάτι, αλλά και στην καθημερινότητα. Ένα χαλαρό περπάτημα , ένα καλό γεύμα με ησυχία.Οι πολλές κουβέντες τον κουράζουν.

     

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/article-epistimones-apokaliptoun-afto-ine-to-mistiko-tis-eftichias-video/38984



    ΣΧΟΛΙΑ