Ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε, μετά τις καταγγελίες μιας γυναίκας ότι ο ίδιος και ο μάνατζέρ του την βίασαν όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών, μπαίνει για δεύτερη φορά στο στόσχαστρο, με μια ακόμη γυναίκα να τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε και την βίασε το 1990.
Το θύμα υποστηρίζει ότι ο Σταλόνε της επιτέθηκε κατά τη διάρκειά συνάντησής τους στο γραφείο του στο Λος Αντζελες το 1990 και μάλιστα έχει καταθέσει μήνυση για το περιστατικό στην αστυνομία της Σάντα Μόνικα, που επιβεβαίωσε το γεγονός.
Ο Σταλόνε όμως μέσω του δικηγόρου του Μάρτι Σίνγκερ διαψεύδει κατηγορηματικά πως επιτέθηκε ποτέ στη γυναίκα αυτή. Ομολογεί πάντως, ότι πέρασε τρεις ημέρες μαζί της το 1987, κατά την διάρκεια γυρισμάτων στο Ισραήλ, μια περίοδο κατά την οποία η γυναίκα αυτή δεν ήταν ανήλικη και η σχέση τους ήταν απολύτως συναινετική.
Ο Σίνγκερ γνωστοποίησε ακόμα την πρόθεση του Σταλόνε να καταθέσει μήνυση για ψευδή καταγγελία εναντίον της γυναίκας αυτής.
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επτά γιορτινές προτάσεις για έξοδο το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Αντιπροσωπεία της ΕΕ και ευρωπαϊκές χώρες καταδικάζουν την αύξηση της βίας των εποίκων κατά των Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Θεσσαλονίκη: Για τον εντοπισμό ενός κουτιού με πυρομαχικά ενημερώθηκε η λιμενική αρχή
- ΗΠΑ: Το Ιράν έθεσε στο στόχαστρο “χωρίς επιτυχία” αμερικανοβρετανική βάση στον Ινδικό Ωκεανό
- Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.