ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα σχόλια που έκανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου απαάντησε σήμερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου.
Η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες: «Ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα».
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης απάντησε: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Άννα και μάλιστα δημόσια σε μια τηλεόραση. Δεν ξέρω την πρόθεση της. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι αυτή η πρόθεση. Δεν έχω να πω, να σχολιάσω κάτι. Να είναι καλά»!
Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
