• LIFE&STYLE

    Χρυσές Σφαίρες: Ποιες διάσημες κυρίες δεν φόρεσαν μαύρα (pics)

    • NewsRoom
    χρυσες σφαιρες


    Στην φετινή απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, οι celebrities επέλεξαν να φορέσουν μαύρα προκειμένου να δείξουν την υποστήριξή τους στα θύματα που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Ωστόσο, υπήρξαν τρεις ηθοποιοί που για δικούς τους λόγους αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν το κίνημα Time’s Up, όπως το ονόμασαν, και δεν ντύθηκαν στα μαύρα.

    Πρόκειται για τις Meher Tatna, Barbara Meier και Bianca Blanco, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο κόκκινο χαλί μόνο και μόνο επειδή ήταν οι μόνες που φόρεσαν έντονα χρώματα. Η Meher Tatna είναι η πρόεδρος του Hollywood Foreign Press Association και εξήγησε πως φόρεσε ένα κόκκινο παραδοσιακό outfit που επέλεξε μαζί με την μητέρα της. Η Meher κατάγεται από την Ινδία και είναι στην παράδοση τους να φορούν χαρούμενα χρώματα σε γιορτές. Η Meher αν και δεν μπορούσε να βάλει μαύρα, έδειξε την υποστήριξή της στο κίνημα Time’s Up φορώντας μια καρφίτσα.

    Το μοντέλο Barbara Meier, από τη Γερμανία, φόρεσε ένα floral μακρύ φόρεμα και εξήγησε στο Instagram της γιατί δεν φόρεσε μαύρα: «Αποφάσισα να φορέσω ένα πολύχρωμο φόρεμα απόψε. Αν θέλουμε αυτή η τελετή βραβείων να είναι αφιερωμένη στις δυνατές γυναίκες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους, πιστεύω ότι είναι λάθος τρόπος το να μην φορέσουμε σέξι ρούχα ή να τους αφήσουμε να πάρουν τη χαρά που νιώθουμε δείχνοντας τη προσωπικότητα μας μέσω της μόδας. Πολεμούσαμε πολύ καιρό για την ελευθερία του να φοράμε ότι θέλουμε και πιστεύω ότι είναι οκ να φορέσουμε κάτι πιο σέξι. Αν περιοριστούμε επειδή κάποιοι άνδρες δεν μπορούν να συγκρατηθούν, αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα πίσω κατά τη γνώμη μου».

    Τέλος, η τρίτη γυναίκα που δεν φόρεσε μαύρα είναι η ηθοποιός Bianca Blanco, η οποία επέλεξε ένα κόκκινο μακρύ και αποκαλυπτικό φόρεμα. Η συγκεκριμένη κυρία άφησε ασχολίαστη την επιλογή της.

    χρυσες σφαίρες
    Meher Tatna
    χρυσες σφαίρες
    Barbara Meier
    χρυσες σφαίρες
    Bianca Blanco

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Όπρα για πρόεδρος»: Χαμός στα social media για την καθηλωτική ομιλία στις Χρυσές Σφαίρες (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσές σφαίρες: Κόκκινο χαλί με μαύρο χρώμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι όμορφες ευχές της στον Γιώργο Αγγελόπουλο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ