• LIFE&STYLE

    Χάρβεϊ Γουάινστιν: «Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να σκοτωθεί»

    Χάρβεϊ Γουάινστιν και Τζένιφερ Άνιστον


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν τα δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης του Χάρβεϊ Γουάινστιν, στα οποία ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, ένα e-mail που γράφει ότι «η Τζέν Άνιστον θα πρέπει να σκοτωθεί».

    Πρόκειται για 1.000 σελίδες δικαστικών εγγράφων που έδωσε στη δημοσιότητα το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, την Τρίτη, μια ημέρα δηλαδή πριν την ανακοίνωση της ποινής του Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος καταδικάζεται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό.

    Μεταξύ των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αντάλλαξε ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ σοκ προκάλεσε η απάντησή που έστειλε στις 31 Οκτωβρίου του 2017, σε ρεπόρτερ που του ζητούσε να σχολιάσει τον ισχυρισμό ότι «χούφτωσε» την Τζένιφερ Άνιστον.

    «Η National Enquirer σκοπεύει να δημοσιεύσει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η Τζένιφερ Άνιστον έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν», ανέφερε το email που έστειλε ρεπόρτερ της εφημερίδας και η απάντηση του παραγωγού ήταν: «η Τζεν Άνιστον θα πρέπει να σκοτωθεί».

    Όταν ζητήθηκε από την πλευρά της Άνιστον να σχολιάσει το περιστατικό, ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, Στίβεν Χουβέιν διέψευσε τις κατηγορίες:

    «Ποτέ δεν έφτασε αρκετά κοντά για να την αγγίξει. Ποτέ δεν υπήρξε μόνη μαζί του. Δεν έχουμε ιδέα για το email, δεν μας εστάλη, ούτε έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για αυτό».

    Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ακόμη ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν έστελνε διαδοχικά email, σε δισεκατομμυριούχους και πολιτικούς, όπως ο Τζεφ Μπέζος και ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ζητώντας βοήθεια, μετά τις αποκαλύψεις σε βάρος του.



    ΣΧΟΛΙΑ