ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Η Χαρά Παππά, η καλλονή που συμμετέχει στον διαγωνισμό μόδας GNTM έχει βρει τον έρωτα στα μάτια πασίγνωστου Τούρκου ηθοποιού.
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν τη Χαρά στο πλάι του Μπουράκ Χακί.
Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και παρά το γεγονός ότι έχουν διαφορά ηλικίας, δεν κρύβει τον έρωτά του.
Ο Μπουράκ Χακί στηρίζει την Χαρά Παππά σε κάθε της βήμα, ακόμα και μέσα από τα social media, και είναι πολύ περήφανος για όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.
Μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία με δημοσίευμα της Hurriyet για τη Χαρά αλλά και τη συνομιλία της με τον ηθοποιό μετά το «Make-over».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Οι επενδύσεις στις υποδομές ενισχύουν την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας
- Κυρανάκης: Ο συνδικαλιστής που εμπλέκεται στο «Χωριάτικο» ήταν πρώην συνεργάτης του Τσίπρα – Δεν κάνει αυτοκριτική
- Alpha bank: Η δημοσιονομική αξιοπιστία της Ελλάδας, ανάχωμα στη διεθνή αβεβαιότητα
- Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το ετήσιο Halloween πάρτι στη Βουλιαγμένη (pics)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.