• LIFE&STYLE

    Chanel: Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν σε ταινία μικρού μήκους για τον οίκο

    • NewsRoom
    Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ

    Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ


    Δύο από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, ο Μπραντ Πιτ και η Πενέλοπε Κρουζ, πρωταγωνιστούν σε ταινία μικρού μήκους για τον οίκο Chanel.

    Το βίντεο προβλήθηκε στην αρχή της επίδειξης μόδας της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου, για τη γυναικεία κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024/2025.

    Σε σκηνοθεσία των Inez και Vinoodh, πρόκειται για έναν φόρο τιμής στο συναισθηματικά φορτισμένο κλασικό έργο του 1966, «Ένας άνδρας και μία γυναίκα» («A Man and a Woman»).

    Η γνωστή γαλλική ταινία του 1966 French σε σενάριο των Claude Lelouch και Pierre Uytterhoeven και σκηνοθεσία δια χειρός Lelouch, ήταν η πηγή έμπνευσης της νέας μικρού μήκους ταινίας του οίκου Chanel, που έχει κάνει πλέον μέρος της παράδοσής του αυτές της υψηλής αισθητικής παραγωγές.

    Oι δυο τους αναπαριστούν εικόνες από την κορυφαία ταινία των 60s, μεταφέροντάς μας σε μια ρομαντική εκδρομή δύο εραστών σε ένα μέρος δίπλα στη θάλασσα με θέα τα κύματα.

    Το φιλμ είναι ασπρόμαυρο και μας αφηγείται μια σύντομη ιστορία στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου, όπου ένα ζευγάρι παραγγέλνει το κρασί και το dinner, καταλήγοντας να κλείνουν ένα δωμάτιο για το βράδυ τους.

    Αποτυπώνει την αρχή μιας ιστορίας αγάπης στο Deauville, ένα μέρος εξαιρετικά αγαπητό στον οίκο Chanel, από το οποίο η Virginie Viard εμπνεύστηκε τη νέα FW24 collection που παρουσιάστηκε εχθές στο Παρίσι.

    Μέσα σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, οι δυο τους ταξιδεύουν με ένα vintage αυτοκίνητο και ξεκινούν την πιο όμορφη ερωτική ιστορία, η οποία τους οδηγεί δίπλα στη θάλασσα, σε ένα luxury ξενοδοχείο, ενώ το styling του video με τα επίσης ασπρόμαυρα outfits των πρωταγωνιστών κλέβει την παράσταση, ολοκληρώνοντας την effortless chic αισθητική του φιλμ, που μας ταξίδεψε πίσω στην ίδια την Gabrielle Chanel.

    Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Δήμητρα Κολοτούρα: Η πρώτη ανδρική συλλογή Zeus & Dione

    Zara: Ο κολοσσός της fast fashion ετοιμάζεται να μπει στον χώρο της πολυτέλειας

    Prada, Gucci, LVMH: Πόλεμος για το φιλέτο στην 5η λεωφόρο



    ΣΧΟΛΙΑ