• LIFE&STYLE

    Χαμός στο Survivor με σχεδόν όλους τους Μαχητές υποψήφιους – Δείτε video

    • NewsRoom
    Survivor


    Από ήττα σε ήττα πηγαίνουν οι Μαχητές στο Survivor: All Star με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι οι παίκτες της ομάδας τους να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

    Η ισοβαθμία στην πρώτη ψηφοφορία οδήγησε τους 5 από τους συνολικά 7 παίκτες της Μπλε ομάδας στον τάκο.

    Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Τζο Μαριδάκη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Ενώ στην ψηφοφορία της Τρίτης από την κάλπη 5η υποψήφια αναδείχθηκε η Μελίνα Μεταξά.

    Ο Γιώργος Λιανός έμεινε άφωνος με την εξέλιξη της ψηφοφορίας, καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν από μία ψήφο, με τη Μελίνα στο τέλος να συγκεντρώνει τις περισσότερες.

    «Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό», δήλωσε ο παρουσιαστής.

    Ο Καραγκούνιας στήνει την ψηφοφορία

    Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν αυτός που έπεισε τους συμπαίκτες του να ψηφίσουν τη Μελίνα.

    «Έτυχε σήμερα ένα άτομο που δεν θέλω να πω το όνομα και προσπάθησε να με ρωτήσει τι θα ψηφίσω. Προσπάθησε να μου αλλάξει τη γνώμη και να με κατευθύνει αυτός», είπε η Τζο στην κάμερα του ριάλιτι.

    Από την πλευρά της, η Μελίνα δήλωσε: «Έρχεται ένα πουλάκι και μου λέει ότι ο Τάκης είπε να μην ψηφίσουν τον Αγόρου και να ψηφίσουν εμένα. Και ρωτώ “για ποιο λόγο να το κάνει αυτό;” αφού όταν άρχισαν οι νίκες να έρχονται ερχόταν και μου έλεγε “είσαι πολύ καλή και θα πας μπροστά”. Τον ρώτησα “γιατί το κάνει αυτό” και προσπάθησε να τα αλλάξει όλα. Οπότε δεν θα ασχοληθώ με τον Τάκη, ας κάνει ότι θέλει».

    Η ψηφοφορία των Μπλε:

    Η Μελίνα υποψήφια:

    Το απόλυτο χάος μετά την ψηφοφορία:

    Έξαλλος ο Τάκης με τον Παναγιώτη:

    Δείτε το trailer για το νέο επεισόδιο 15/3/2023:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ