• LIFE&STYLE

    Χαμός στο Survivor: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί και άγριοι καυγάδες (video)

    • NewsRoom
    καυγας

    Άγριος καυγάς στην ελληνική ομάδα


    Ένταση επικράτησε στην καλύβα των Ελλήνων στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor, όταν ο Βασίλης Σίμος κατηγόρησε τον Τόνι Σταυράτη για «κωλοτούμπες» λέγοντας πως δεν είναι «αρσενικός παντελονάτος».

    Από τη μεριά του, ο Τόνι προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος, ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο Βασίλης Βασιλικός άρχισε να κατηγορεί τον Τόνι πως τον ενδιαφέρει μόνο η εικόνα του.

    Στη συνέχεια, ο Τόνι αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του συμπαίκτη του, κάτι που τον ενόχλησε και έγινε έξαλλος. «Δαλάκα, δώσ’ του το στρινγκάκι σου», είπε νευριασμένος ο Τονι ξεπερνώντας κάθε όριο και εκνευρίζοντας τους συμπαίκτες του.

    Η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει εντελώς εκτός ελέγχου, όταν ο Βασιλικός έπιασε τον Τόνι από την μπλούζα. Το περιστατικό έλαβε τέλος με την παρέμβαση των ψυχραιμότερών.

    Στο αγωνιστικό κομμάτ, η ελληνική ομάδα έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς έχασε για ένα πόντο. Οι Τούρκοι επικράτησαν με 10-9 και έτσι κέρδισαν το έπαθλο που ήταν προμήθειες, και συγκεκριμένα, αλεύρι και λάδι.

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιστορική στιγμή: Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη-Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο «στόχαστρο» των Ράδιο Αρβύλα εκπομπή του ΣΚΑΪ! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ