• LIFE&STYLE

    Χαλκιάς για Γεωργούλη: «Κοτζάμ ευρωβουλευτής αφήνει την έδρα του και πηγαίνει να γίνει κριτής!» (video)

    • NewsRoom
    αγριες μελισσες


    Την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να συμμετάσχει στο Your Face Sounds Familiar, παρά την εκλογή του στην Ευρωβουλή, σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Χαλκιάς.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε για τον Αλέξη Γεωργούλη:

    «Κοτζάμ ευρωβουλευτής αφήνει την έδρα του και πηγαίνει να γίνει κριτής! Εγώ δεν έχω δεχτεί τέτοια πρόταση. Αν δεχτώ, θα το σκεφτώ».

    Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής της δημοφιλούς σειράς του Mega «Λαβ Σόρρυ», στην οποία πρωταγωνιστούσε ως ο Σάκης ο Υδραυλικός με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, στο ρόλο της Λίλης.

    Η ταλαντούχα συμπρωταγωνίστριά του είχε δηλώσει πως θα δεχόταν να επιστρέψει στο «Λαβ Σόρρυ», ωστόσο ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε γελώντας:

    «Να βρει έναν άλλον Σάκη και να το κάνει! Δεν πιστεύω σε αυτά. 30 χρόνια μετά μπορώ να κάνω κάτι που θα με εκφράζει 30 χρόνια μετά, όχι κάτι που με εξέφραζε 30 χρόνια πριν», και δήλωσ κατηγορηματικά ότι: «Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο, είμαι εναντίον των ριμέικ».

    Επιπλέον, ο Τάσος Χαλκιάς επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι η γκεστ εμφάνισή του στις «Άγριες Μέλισσες» ήταν χωρίς αμοιβή:

    «Ήταν εντελώς φιλική συμμετοχή, άλλωστε το έγραφε και στα τρέιλερ και δεν πήρα λεφτά βεβαίως. Μου λέει ο παραγωγός: ‘Τώρα τι να σε πληρώσω ρε Τάσο, επειδή του ήρθε του σκηνοθέτη για μια μέρα γύρισμα;’. Του είπα: ‘Τίποτα’».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ