• LIFE&STYLE

    Celebrity Game Night: Οι δημοσιογράφοι έγιναν celebrities για μία μέρα με τον Θοδωρή Αθερίδη


    Το Celebrity Game Night είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε από τον καναπέ μας κάθε Σάββατο στις 21.00, παρακολουθώντας διάφορους celebrities και όχι μόνο, να παίζουν με πάθος και να διασκεδάζουν, μεταφέροντάς μας μέσα από την οθόνη όλες τις όμορφες στιγμές που βιώνουν.

    Οικοδεσπότης στο φαντασμαγορικό και άκρως διασκεδαστικό Celebrity Game Night είναι ο συμπαθέστατος Θοδωρής Αθερίδης, που με την ευγένεια, το χιούμορ και το χαμόγελό του, συντονίζει την εκπομπή και μεταδίδει τη θετική του ενέργεια στις ομάδες που διαγωνίζονται σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια διεκδικώντας ένα χρηματικό ποσό, το οποίο διατίθεται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

    Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 τη θέση των διαγωνιζόμενων celebrities πήραν εκπρόσωποι από διάφορα ΜΜΕ, που κατέφθασαν στο STV studio, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού. To mononews.gr ήταν εκεί με εκπροσώπους την Αθηνά Λαρδή και την υπογράφουσα το κείμενο, μαζί με δημοσιογράφους από άλλα μέσα, απολαμβάνοντας αυτή τη μοναδική εμπειρία.

    Οι παρευρισκόμενοι συντάκτες έζησαν μια καταπληκτική εμπειρία και βίωσαν το εξαιρετικό κλίμα του Celebrity Game Night , αλλά και τη χαρά των παιχνιδιών που περιλαμβάνει.

    Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό τους δημοσιογράφους και, φυσικά, δεν παρέλειψε να τους εντάξει αμέσως στο παιχνίδι μετατρέποντας το Celebrity Game Night στο απόλυτο Media Game Day!Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και με ανεβασμένη διάθεση, περίσσια όρεξη και πολύ γέλιο, διασκέδασαν συμμετέχοντας σε έξυπνα παιχνίδια και απολαμβάνοντας τις μουσικές των “Whynot”, της μπάντας της εκπομπής.

    Η επίσκεψη των δημοσιογράφων στο STV studio δεν περιορίστηκε εκεί, εφόσον ακολούθησε η περιήγησή τους στον χώρο, οι συζητήσεις με τον Θοδωρή Αθερίδη και η ανακάλυψη όλων των μυστικών του αγαπημένου Celebrity Game Night. Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον τηλεπαιχνίδι και η ανυπομονησία για τους επόμενους καλεσμένους είναι μεγάλη!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Celebrity Game Night, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής – παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

    Λίγα λόγια για τη ΜΚΟ «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος:

    Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS Children’sVillagesInternational, που λειτουργεί σε 135 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση με βασική αρμοδιότητα τη φροντίδα παιδιών που δεν μπορούν να ζήσουν με τη βιολογική τους οικογένεια, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Παράλληλα προσφέρουν σε κάθε παιδί το ενδιαφέρον για τη μόρφωσή του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού και τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσει δυνατό και αυτόνομο τη ζωή του.

    Τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών, τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και έχουν δημιουργήσει 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, με σκοπό να βοηθήσουν παιδιά και οικογένειες να σταθούν στα πόδια τους, να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη, υλική βοήθεια, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, καλύπτοντας βασικές ανάγκες διατροφής.

     Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τη δράση τους: http://www.sos-villages.gr/

    CelebrityGameNight: Κάθε Σάββατο στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

    #CelebrityGameNight

    www.antenna.gr/celebritygamenight

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1



    ΣΧΟΛΙΑ