• LIFE&STYLE

    Can you feel the Umbro vibes?

    • NewsRoom

    SONY DSC


    Μόδα και άνεση πάνε μαζί; Η απάντηση είναι ναι! Εάν θες να είσαι πάντα στη μόδα επιλέγοντας ένα ποιο casual look που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της καθημερινότητάς σου, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις τη χειμερινή collection της Umbro.

    Ανανεωμένη με το διπλό διαμάντι να μας ξαφνιάζει καθώς αλλάζει συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο συστήνεται, η Umbro παραμένει στην elite των προτιμήσεων ακόμη και μεγάλων celebrities του εξωτερικού. Αυτή η collection τα έχει όλα!

    Oversized φούτερ, ζεστά hoodies, φόρμες σε άνετες και μοντέρνες γραμμές που μπορούν να συνδυαστούν με ένα από τα παπούτσια της νέας συλλογής. Βγες για μια ακόμη εξερεύνηση στην πόλη, κάνοντας το δικό σου statement και be alternative χωρίς να χάσεις την άνεση σου!

    Αν είσαι και εσύ ένας Urban lover τότε η Umbro είναι έτοιμη να σε κατακτήσει! Με  Big Logo prints στα πιο αναπάντεχα σημεία, έντονες χρωματικές αντιθέσεις που προκαλούν αλλά και διακριτικές λεπτομέρειες να προσδίδουν μια glamour νότα, η Umbro σου δίνει όλα τα εφόδια για να δημιουργήσεις το πιο eye-catching streetwear στυλ!

    Η autumn winter συλλογή της Umbro είναι η επιτομή του Urban streetwear! Μια συλλογή που εμπνέεται από retro σύμβολα και σιλουέτες και τα μετασχηματίζει σε σύγχρονα ανατρεπτικά μοτίβα, αποτυπώνοντας την κουλτούρα των δρόμων σε ρούχα, παπούτσια και accessories!

    Για εσένα που θες να είσαι Unique, που νιώθεις ότι κάθε στιγμή is Magic, που προσπαθείς να βρεις your Balance στην καθημερινότητα σου! Για εσένα που αισθάνεσαι σαν ένα Raw Oldie diamond που είναι έτοιμο να λάμψει! ​

    Stay tuned… and Follow Umbro on Instagram @umbro.gr Facebook @ Umbro Greece  

    Αγόρασε την Umbro συλλογή  on-line εδώ



    ΣΧΟΛΙΑ