• LIFE&STYLE

    BREXIT: “Ανθρώπινη Βλακεία” χαρακτηρίζει ο οίκος FENDI το αποτέλεσμα…!

    • NewsRoom

    Fendi


    Ο χώρος της μόδας σίγουρα δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από το Βρετανικό  Brexit, το οποίο ήρθε για να προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά και στην Παγκόσμια Βιομηχανία της μόδας. Το αποτέλεσμα του Βρετανικού Δημοψηφίσματος έχει εξαπολύσει μεγάλη αναταραχή στις αγορές, ενώ ταυτόχρονα πολλοί ειδικοί στην βιομηχανία της μόδας δηλώνουν εξαιρετικά θυμωμένοι και απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Απαντώντας μάλιστα στις ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης δήλωσαν πως το Brexit ήταν «μία στιγμή τρέλας» και «ένα βήμα πίσω».brexit

    Πιο συγκεκριμένα, ο Nick Knight, φωτογράφος μόδας γράφει στο Instagram πως: “Η ξενοφοβία, η άγνοια, ο φόβος και η ηλιθιότητα είναι αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις που διοικούν τη χώρα και την έχουν βυθίσει στο σκοτάδι. Αυτό το δημοψήφισμα, ήταν εντελώς ανούσιο, καθώς διεξάχθηκε για ιδιοτελείς πολιτικούς λόγους από τον Cameron. Πραγματικά ντρέπομαι. Είναι αηδιαστικό και αποκαρδιωτικό. Είμαι πολύ πολύ νευριασμένος”.

    Nick Knight
    Nick Knight

    “Χρειαζόμαστε νέους ηγέτες, δεν υπάρχουν πια αποδεκτοί από το λαό ηγέτες αυτή τη στιγμή στη χώρα. Πρέπει να βγουν από την σημερινή γενιά. Να γεννηθούν”,  δηλώνει η εκδότρια της American Vogue, Sarah Mower.

    Sarah Mower
    Sarah Mower

    Επιπρόσθετα, ο Karl Lagerfeld, creative director στη Chanel και τη Fendi δηλώνει πως: “Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αντικατόπτρισε αδιαμφισβήτητα μία στιγμή τρέλας και παραφροσύνης του Βρετανικού Λαού. Κοιτάξτε ποιοι ψήφισαν! Ήταν οι άνθρωποι που ζουν στην ύπαιθρο και στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αγγλίας. Οι κάτοικοι των κέντρων δεν το ήθελαν καθόλου. Η ανάλυση της ψήφου δείχνει πως ήταν σίγουρα μία κακή ιδέα και ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Νομίζω είναι περιττό να πούμε κάτι παραπάνω επ’ αυτού. Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο – όπως έχει πει και ο  Albert Einstein- “.

    Karl Lagerfeld
    Karl Lagerfeld

    Η Vanessa Friedman, υπεύθυνη μόδας στη New York Times αναφέρει: “Χάρη στο Brexit, η Μεγάλη Βρετανία δεν ανήκει πια στην 5η μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως. Μάλιστα έπεσε τόσο πολύ που η Γαλλία την έχει ξεπεράσει”.

    Vanessa Friedman
    Vanessa Friedman

    Τους περισσότερους επιχειρηματίες της μόδας  -από όσο παρατηρήσαμε- καταθλίβει το τελικό αποτέλεσμα του Brexit, όμως η ουσία και η βάση του ζητήματος δεν είναι η συνεχής «γκρίνια» επί του θέματος, αλλά η υποστήριξη της Βρετανίας και η σκέψη για το τι θα μπορούσε να ενδυναμώσει τόσο τοπικά, όσο και εθνικά τη χώρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/katangelia-noti-mitaraki-avgi-echi-metocho-exochoria-eteria-tis-kiprou/56775

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

    http://www.mononews.gr/smileybin-tou-gimnasiou-alonion-pierias-anadichthike-kaliteri-mathitiki-ikoniki-epichirisi-2016-photos-video/56761

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ