• LIFE&STYLE

    Brangelina the END: Η λαμπερή δικηγόρος του Hollywood που κάνει θαύματα στα διαζύγια των διασήμων(pics)

    • Αθηνά Λαρδή


    Η είδηση ότι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χωρίζουν έσκασε σα βόμβα το απόγευμα της Τρίτης και τα “πηγαδάκια” του Hollywood ήδη ψάχνουν να βρουν την πέτρα του σκανδάλου. Σύμφωνα με το έγκυρο site ΤΜΖ, η ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση της, τη Δευτέρα, αναφέροντας πως έχει αγεφύρωτες διαφορές με τον σύζυγό της. Παράλληλα, η Jolie, κατέθεσε αίτημα να πάρει τη φυσική και όχι νομική (όπως διευκρινίζεται χαρακτηριστικά) επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να τα επισκέπτεται.

    Το σίγουρο είναι ότι σύντομα οι Brangelina σύντομα δεν θα είναι πλέον μαζί και σε αυτό βοήθησε μια συγκεκριμένη γυναίκα. Φυσικά δεν αναφερόμαστε ούτε στην Gwyneth Paltrow, ούτε στην Μarion Cotillard, που από την πρώτη στιγμή ακούστηκε πως μια εκ των δύο είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού. Η γυναίκα που θα σταθεί στο πλάι της Jolie σε αυτό το δύσκολο διαζύγιο που την περιμένει (καθώς η περιουσία που θα πρέπει να μοιραστεί με τον τέως σύζυγό της είναι τεράστια)  είναι η δικηγόρος  Laura Wasser.

     Laura Wasser

    Η 47χρονη δικηγόρος των διάσημων είχε εκπροσωπήσει και στο παρελθόν τη γνωστή ηθοποιό, στο διαζύγιό της από τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, χρεώνει $850 ανά ώρα, ενώ ως επί το πλείστον οι πελάτες της έχουν περιουσία 10 εκατομμυρίων και πάνω.  Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της συγκαταλέγονται η Kim Kardashian, η Britney Spears, o Stevie Wonder αλλά και η προσφάτως χωρισμένη Jennifer Garner.

    H δικηγόρος των διάσημων διαζυγίων έχει δύο παιδιά από διαφορετικούς άντρες και πλέον είναι διαζευγμένη. Μετά το διαζύγιο της, δεν ξαναπαντρεύτηκε. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, προτιμά να περνά στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους της. Μάλιστα, με τον έναν πρώην σύζυγό της βρίσκεται εδώ και καιρό σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του γιου τους.

    Η Laura Wasser είναι πάντα χαμογελαστή, έχει πυκνά, καστανά μαλλιά, και αν και μικροκαμωμένη, είναι πολύ ισχυρή. Μια πανέξυπνη και δαιμόνια γυναίκα που κάνει θαύματα μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Η sexy και αμίλεικτη δικηγόρος θα “πολεμήσει” σκληρά για να μη ζημιωθεί η πελάτισσά της (Angelina Jolie) ούτε στο ελάχιστο. Αναμένουμε τις εξελίξεις…

    Laura Wasser 9 Laura Wasser 8 Laura Wasser 7

    Laura Wasser 5 Laura Wasser 4

    Laura Wasser 3 Laura Wasser 2

    Laura Wasser 1

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/brangelina-love-story-pou-de-glitose-apo-tin-katara-tou-hollywood/75742

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/giati-angelina-chorise-ton-brad-o-rolos-tis-gwyneth-paltrow/75708



    ΣΧΟΛΙΑ