• LIFE&STYLE

    Black Friday: Public, McArthurGlen, GAP και Media Markt με εκπτώσεις μέχρι και 80% – Δείτε αναλυτικά τις προσφορές


    Ήδη από τη Δευτέρα η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς Black Friday. Κάθε μέρα σχεδόν όλο και περισσότερα καταστήματα δημοσιεύουν trailers, με τα οποία γνωστοποιούν στους πελάτες τους τη συμμετοχή τους στη Μαύρη Παρασκευή.

    Μάλιστα, φέτος έχουν ανακοινωθεί εκπτώσεις-σοκ μέχρι και 80%. Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η πρώτη αλυσίδα που μπήκε φέτος στον χορό της Black Friday, ξεκινώντας από την περασμένη εβδομάδα σχετική διαφημιστική καμπάνια, ήταν τα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας και βιβλίων Public. Η πρωτοποριακή αυτή κίνηση εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια για προσφορά της μεγαλύτερης ποικιλίας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών της.

    Συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει το PlayStation 4 (500GB Slim), με δύο παιχνίδια και χειριστήριο από 439 ευρώ, στα 299 ευρώ. Επιπλέον, προσφέρει κονσόλα Xbox One (1 TB) από 439 ευρώ, στα 199 ευρώ. Αυτή η προσφορά για το Xbox One είναι μοναδική στον κόσμο!

    public

    public-black friday

    Σε αυτό το θεσμό της Black Friday συμμετέχει και η GAP. H αμερικάνικη εταιρεία ρουχισμού με μια φωτογραφία στο facebook προανήγγειλε μοναδικές προσφορές στα καταστήματά της στις 25.11 & 26.11.

    gap 1

    Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι θα μείνουν όσοι βρεθούν στο Mc Arthur Glen την Παρασκευή, καθώς θα μπορούν να ψωνίσουν αγαπημένες και γνωστές μάρκες με τεράστιες εκπτώσεις. Το εμπορικό κέντρο θα ανοίξει τις πόρτες του για το καταναλωτικό κοινό στις 8 το πρωί. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές εδώ.

    mcarthur

    Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST συμμετέχει  και αυτό στο θεσμό της Black Friday, με προσφορές στα καταστήματά του. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτηρίου σε ειδικές τιμές.

    Με μια αντίστροφη μέτρηση στην αρχική τους σελίδα, τα καταστήματα Media Markt ενημέρωσαν τους πελάτες τους πως θα συμμετέχουν στη “Μαύρη Παρασκευή”.

    markt

    Και η Prince Oliver θα δώσει το παρόν στη Black Friday και είμαστε σίγουροι πως θα τα χάσετε με τις προσφορές της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Twitter: Ανυπομονησία και χιούμορ ενόψει της Black Friday

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βlack Friday: Συμμετέχει και το River West – Τι θα βρουν στα καταστήματα οι πελάτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πλησιάζει Black Friday: Δείτε που μπορείτε να ψωνίσετε με εκπτώσεις μέχρι και 75% (video)



    ΣΧΟΛΙΑ