• LIFE&STYLE

    BIKINI ALERT: Τι προλαβαίνεις να κάνεις με τα περιττά κιλά ως το καλοκαίρι


    Έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που η σελίδα σου στο facebook γέμισε με διαφημίσεις από κάθε είδους μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι, σε πολλά σχέδια και ακόμη περισσότερα χρώματα.

    Και εκεί που ονειρευόσουν τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις και τα πρώτα μπάνια, τα δύο τρία κιλά που τελικά δεν έχασες και η κυτταρίτιδα που για ακόμη μια χρονιά χωρίς κόπο απέκτησες σε κάνουν να βλέπεις εφιάλτες!

    Μην αγχώνεσαι! Εγώ είμαι εδώ… Σου έχω μυστικά και tips που αν τα ακολουθήσεις θα σε βοηθήσουν να εντυπωσιάσεις στην παραλία το καλοκαίρι!

    Τι κάνουν τα αγγελάκια της Victoria Secret πριν το show
    (μήπως το κάνουμε πριν την παραλία!)

    Είναι αναμφισβήτητα κάποιες από τις πιο όμορφες και πιο καλογυμνασμένες γυναίκες στον κόσμο. Μην νομίζεις όμως ότι δεν περνάνε και αυτές τα άγχη τους. Την περίοδο του ετήσιου Victoria Secret Show όλος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα του πάνω τους. Πρέπει να είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν και να διατηρήσουν τη θέση τους στην αυτοκρατορία των Αγγέλων.

    Έτσι σκέφτηκα να μάθω τι κάνουν λίγο πριν περπατήσουν στην πασαρέλα για να πάρουμε ιδέες! Σχεδόν όλα λοιπόν τα αγαπημένα μας αγγελάκια ένα μήνα πριν το show ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής: Δεν καταναλώνουν καθόλου ζάχαρη, καθόλου επεξεργασμένα τρόφιμα και καθόλου αλκοόλ. Όλα τα γεύματα τους περιέχουν άπαχες πρωτεΐνες και καλά λιπαρά ενώ τους υδατάνθρακες τους ξεχνούν για αρκετές μέρες. Αγαπημένες τους τροφές το αβοκάντο, τα ασπράδια και το μπρόκολο.

    Εντάξει ας μην κάνουμε υπερβολές! Εμείς μέχρι τον Σχοινιά θα πάμε! Ας κρατήσουμε το γλυκό της ελεύθερης μέρας και τα δύο ποτά τη βδομάδα που με τόση αγάπη μας δίνουν οι διατροφολόγοι. Βέβαια υπάρχουν πάντα και οι (ακόμα) πιο υπερβολικές.

    Η Andriana Lima 9 μέρες πριν την επίδειξη μόδας κόβει κάθε είδους στερεά τροφή και καταναλώνει μόνο υγρά. Ενώ 12 ώρες πριν δεν τρώει τίποτα και δεν πίνει τίποτα.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H&M: 10 +1 φλοράλ ολόσωμες φόρμες για να φορέσετε τον Μάιο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 9 +1 σέξι κορμάκια για να φορέσετε φέτος το καλοκαίρι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ZARA: 10 +1 ανοιξιάτικες ολόσωμες φόρμες που θα λατρέψετε!



    ΣΧΟΛΙΑ