• LIFE&STYLE

    Big Brother: Μεγάλη νικήτρια το φαβορί, Άννα Μαρία Ψυχαράκη

    • NewsRoom

    Άννα Μαρία Ψυχαράκη


    Μεγάλη νικήτρια του Big Brother αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό των τηλεθεατών.

    Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες εγκλεισμού, μία κατάφερε να βγει νικήτρια και να φύγει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» πλουσιότερη κατά 100.000 ευρώ. Ο λόγος για την ξανθιά δικηγόρο από το Ηράκλειο Κρήτης, Άννα Μαρία, η οποία με την εκκεντρική, αλλά παράλληλα μοναδική προσωπικότητά της, από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού κατάφερε να ξεχωρίσει και να βρει μια θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, αφήνοντας πίσω της την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, Σοφία Δανέζη.

    Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο «Χάος» Δημήτρης Πυργίδης από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντιστοίχως ο Ζακ Ιωαννίδης και ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

    Αναμενόμενο αποτέλεσμα, καθώς μέσα από τα social media είχε φανεί η δυναμική του κάθε παίκτη. Από νωρίς κιόλας, οι φαν της Άννας Μαρίας έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Twitter, όπου το hashtag #AnnaMariaWinner βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των Δημοφιλέστερων Θεμάτων.

    Ανάμεσα στους υποστηρικτές της Άννας Μαρίας βρέθηκαν και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος, οι παρουσιαστές Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρης Γκουντάρας, αλλά και ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος δεν χάλασε το χατίρι του κοινού και έδωσε στη νικήτρια το κίτρινο φόρεμα που φόρεσε την μεγάλη βραδιά του τελικού!

    Πλέον, το Big Brother αποτελεί παρελθόν, ενώ από την επόμενη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις οθόνες μας επιστρέφει το δημοφιλές Survivor.

    Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Πυργίδης και Σοφία Δανέζη

    Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη:

    Οι πρώτες δηλώσεις του Ζακ:

    Η αποχώρηση του Δημήτρη:

    Oι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη:

    Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας: 

    Η ανακοίνωση της νικήτριας:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Μια εβδομάδα νωρίτερα η πρεμιέρα – Ονόματα έκπληξη στους Διασήμους (video)

    Big Brother: Γυναικεία υπόθεση ο τελικός; Το αδιαφιλονίκητο φαβορί και η μεγάλη ανατροπή (video)

    Mega Πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά



    ΣΧΟΛΙΑ