• Media

    Ο Big Brother έστησε στον τοίχο Σοφία και Αφροδίτη – Ανάστατο το Twitter

    • NewsRoom

    Σοφία Δανέζη και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή


    Εκτός ελέγχου βρέθηκε η κατάσταση στο σπίτι του Big Brother, μετά από ένα μήνα συγκατοίκησης και εγκλεισμού, με τον Μεγάλο Αδελφό να παρεμβαίνει -επιτέλους- καθώς κάποιοι από τους παίκτες παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού.

    Στρατηγική, στημένες ψηφοφορίες, επιθετική συμπεριφορά και στοχοποιήσεις συγκεκριμένων συγκατοίκων έκαναν την εμφάνισή τους από τις πρώτες εβδομάδες στο Big Brother, ωστόσο, κάποιοι διαγωνιζόμενοι ξεπέρασαν τα όρια πυροδοτώντας την οργή των τηλεθεατών.

    Για πρώτη φορά, μάλιστα, παρενέβη στο χθεσινό επεισόδιο ο Big Brother καλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας τη Σοφία και την Αφροδίτη, τις οποίες και έπιασε απροετοίμαστες, καθώς οι δύο φίλες δεν περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε.

    Νωρίτερα, ο Μεγάλος Αδελφός προειδοποίησε όλους τους παίκτες ότι θα επιβληθούν ποινές σε όποιον δεν ακολουθεί τους κανόνες και αφαιρεί ή καλύπτει το μικρόφωνό τους με αποτέλεσμα να μην καταγράφονται τα όσα λένε μεταξύ τους.

    Τον κανόνα, όπως αποδείχτηκε από τα βίντεο, παραβίασε ουκ ολίγες φορές η Σοφία, η οποία στην προσπάθειά της να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες της για τις ψηφοφορίες, αφαιρούσε απροκάλυπτα το μικρόφωνό της και το έκρυβε κάτω από κουβέρτες, ενώ άλλες φορές απομονωνόταν μέσα στις τουαλέτες με άλλους και το κάλυπτε για να μην ακούγεται τίποτα.

    Σε μια από αυτές τις φορές, στη μέση βρέθηκε η Αφροδίτη. Αυτή τη φορά, όμως, ο Big Brother μετά και την προειδοποίησή του δεν ανέχτηκε άλλο την παραβίαση του κανονισμού με αποτέλεσμα να θέσει αυτόματα προτεινόμενες για αποχώρηση τις δύο γυναίκες.

    Από την πλευρά της, η Σοφία προς έκπληξη όλων βγήκε εκτός εαυτού και αρνήθηκε τα πάντα, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν τα πάντα. Όπως φάνηκε στην αρχή η Αφροδίτη ήταν έτοιμη να παραδεχτεί το συμβάν στις τουαλέτες, ωστόσο, συνέχισε το «παραμύθι» της φίλης της, η οποία ήταν κατηγορηματική ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ!

    Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, «φωτιά» πήραν τα πληκτρολόγια στο Twitter, καθώς η συμπεριφορά της Σοφίας, αλλά και της Αφροδίτης προκάλεσε αντιδράσεις, με τον κόσμο να ανυπομονεί για το live της Παρασκευής και να δει εκτός παιχνιδιού μία από τις δύο κοπέλες.

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ