Menu
-2.39%
Τζίρος: 311.41 εκατ.

«Κωδικός» πανώλη στη Ρωσία: Τι είναι, ποιους απειλεί, εξηγεί στο Mononews ο καθηγητής Α. Γκίκας

Media

Barking Well Media: Ανέλαβε με την Dogs’ Voice την περίθαλψη και τη νοσηλεία όλων των πυρόπληκτων ζώων

Νίκος Κοκλώνης
Comments

Την περίθαλψη και τη νοσηλεία όλων των πυρόπληκτων ζώων στον υπό δημιουργία προσωρινό χώρο φύλαξης, αναλαμβάνει η Barking Well Media, σε συνεργασία με την Dogs’ Voice.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, η Barking Well Media:

«Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη χώρα μας βιώνουμε μία πρωτόγνωρη καταστροφή που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, στο περιβάλλον, στις επιχειρήσεις, στις ζωές μας όπως μέχρι σήμερα τις ξέραμε. Ψυχές, εκτάσεις πρασίνου και ανάσας, σπίτια φτιαγμένα με τους κόπους μιας ζωής, περιουσίες ολόκληρες, βρίσκονται στο έλεος μίας ανεξέλεγκτης, σαρωτικής λαίλαπας.

H Barking Well Media ως πρώτη ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία του προσωρινού χώρου φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων που θα λειτουργήσει υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό της οργάνωσης Dogs’ Voice, για τη διάσωση, περίθαλψη, και επανατοποθέτηση σε οικογένειες, όλων των ζώων που βρέθηκαν και βρίσκονται απελπισμένα, ταλαιπωρημένα και αποπροσανατολισμένα, στις περιοχές που πλήττονται.

Πέραν των όποιων λειτουργικών εξόδων, η Barking Well Media θα αναλάβει τα πρώτα πάγια κτηνιατρικά έξοδα για την περίθαλψη όλων των ζώων, ενώ στη συνέχεια θα αναλάβει και τη νοσηλεία τους.

‘Μία προσπάθεια καρδιάς για να ανακουφίσουμε την αγωνία και τον τρόμο στις ανυπεράσπιστες ψυχές και να προσφέρουμε όσο γίνεται αίσθηση ασφάλειας και αγάπης’, δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Επιπλέον, η εταιρία δεσμεύεται στο άμεσο μέλλον να σταθεί δίπλα σε πυρόπληκτες οικογένειες προσφέροντας θέσεις εργασίας και επαγγελματικής αποκατάστασης.

Δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Τώρα μιλάμε με πράξεις».

To έργο του Dog’s Voice

To Dogs’ Voice είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζει το έργο 112 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες, εφαρμόζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και παρέχει νομική υποστήριξη σε καταγγελίες κακοποίησης ζώων.

Διαβάστε επίσης:

Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο ΑΝΤ1 

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Οικονομική στήριξη στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Η Εθνική Πόλο δίνει το μισό πριμ του Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας: Το beef, οι παράλογες απαιτήσεις, το 1,5 εκατ. ευρώ και το δάνειο
ΕΡΤ: Ο Άρης Παναγιωτίδης αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου
Άννα Βίσση – Δήμητρα Κούστα: Έχουμε πληρώσει ήδη 250.000 ευρώ προκαταβολή για τα πνευματικά δικαιώματα του Καρβέλα, δεν υφίσταται άλλη αξίωση
Νέα μιντιακή κίνηση-ματ Αλαφούζου, «κλείδωσε» ως το 2031 την GBL
Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα ετοιμάζουν πάρτι γενεθλίων για τον John Junior Coustas στη Βουλιαγμένη
Τέλος εποχής για το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 – Δεν ανανεώνεται η συνεργασία μετά από σχεδόν 30 χρόνια
Άννα Βίσση: Ακυρώνει τις εμφανίσεις της μέχρι το φθινόπωρο του 2027;
«Πόλεμος» Βίσση-Καρβέλα: Κανένας εξωδικαστικός συμβιβασμός – Στα δικαστήρια πλέον η λύση, λέει ο Δημητρακόπουλος
Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Απαίτησε 1,5 εκατ. ευρώ και απείλησε ότι θα με διασύρει – Θα πάμε κόντρα κι όπου βγει» – Η εμπλοκή του Γιάννη Κούστα
Τι μπορεί να διεκδικήσει ο Σπορ FM TV από τη δεξαμενή σχεδόν 1,3 εκατ. συνδρομητών των Nova και Magenta TV