• LIFE&STYLE

    Αθηνά Μπουτάρη : Η εγγονή του δημάρχου σε ρόλο (και) μοντέλου

    • NewsRoom
    Athina Boutari


    Σε ρόλο μοντέλου για τις ανάγκες του οικογενειακού οίκου κοσμημάτων πόζαρε η Αθηνά Λαλαούνη, κόρη της Μαρίας Λαλαούνη και του Στέλιου Μπουτάρη και εγγονή του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Η φωτογράφιση της Αθηνάς, αποτελεί συνέχεια μίας παράδοσης για την οικογένεια Λαλαούνη, καθώς συχνά τα μέλη της φωτογραφίζονται με τα κοσμήματα του οίκου. Η παράδοση αυτή πηγαίνει πίσω αρκετά στο χρόνο όταν ο ακαδημαϊκός Ηλίας Λαλαούνης αποφάσισε να παρουσιάζει κάθε χρόνο τις συλλογές του στο εξωτερικό με τα κορίτσια του σε ρόλο μοντέλου.

    mpoutari 3

    Το βάπτισμα του πυρός πήρε η πρωτότοκη Αικατερίνη και ακολούθησαν η Δήμητρα και η Μαρία. Τότε οι φωτογραφίες είχαν κάνει τρομερή εντύπωση και είχαν μπει σε ολοσέλιδες καταχωρήσεις στη γαλλική «Vogue» με τα ονόματα των κοριτσιών από κάτω. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η τρίτη γενιά Λαλαούνη, με τη Λάουρα Μακροπούλου.

    Ακολούθως ήρθε η σειρά της Αθηνάς που πόζαρε σε άλλο ύφος και με διαφορετικό στυλ, γεγονός αναμενόμενο, αφού η εγγονή του δημάρχου διαθέτει απίστευτο ταμπεραμέντο!

     mpoutari 2

    Η όμορφη Αθηνά που σπουδάζει υποκριτική και σκηνοθεσία στη Νέα Υόρκη, όποτε επισκέπτεται την Ελλάδα φροντίζει να περνάει πολλές ώρες με τον παππού της.

    Εγγονή και… παππούς όποτε βρίσκονται αξιοποιούν το χρόνο τους παρέα, κάνοντας βόλτες στην συμπρωτεύουσα, διαβάζοντας βιβλία αλλά και παρακολουθώντας παραστάσεις.

    Άλλωστε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει ευθέως παραδεχθεί την αδυναμία του στην Αθηνά και τα υπόλοιπα εγγόνια του δηλώνοντας: “Τα παιδιά μου με κατηγορούν ότι χαλάω τα εγγόνια μου. Και τα χαλάω πραγματικά. Στους γονείς τους λέω ότι εκείνοι έχουν επωμιστεί το βάρος της διαπαιδαγώγησης και ανατροφής τους. Με εμένα ανακαλύπτουν απλά τη χαλαρότητα. Ίσως και να τους αρέσει που δεν είμαι ο κλασικός παππούς και είμαι λίγο διαφορετικός. Όσο για τα τατουάζ μου; Ένα θα σας πω: H εγγονή μου ζωγράφισε το επόμενο σχέδιο που θα κάνω”.

    mpoutari

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 13 «χρυσοί» κανόνες από τη στιλίστρια της Νταϊάνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν οι προσωπογραφίες ήταν… selfies

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανδρική μόδα: Τα νέα trends για φθινόπωρο/χειμώνα 2016

     



    ΣΧΟΛΙΑ