• LIFE&STYLE

    Η «άτακτη» Lindsay Lohan ετοιμάζει ξέφρενο party γενεθλίων στη Μύκονο -Τι ζήτησε από τους διοργανωτές!

    • NewsRoom
    Λίντσεϊ Λόχαν

    Λίντσεϊ Λόχαν


    Ένα party γενεθλίων που φιλοδοξεί να προκαλέσει σεισμό στην κοσμική ζωή της Μυκόνου ετοιμάζει το Σάββατο στο νησί των ανέμων η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, Lindsay Lohan. Στις 2 Ιουλίου η Lindsay κλείvει τα 30 της χρόνια και πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται έτοιμη για ξέφρενες καταστάσεις, όπως άλλωστε έχει πράξει και κατά το παρελθόν. Η ηθοποιός λατρεύει τη Μύκονο και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, έχει επιλέξει το Καλό Λιβάδι και το Rakkan για το super party των γενεθλίων της.

    lohan 2

    Οι φήμες λένε ότι η σταρ έχει προσκαλέσει διακόσια άτομα στο συγκεκριμένο sea side restaurant, έχοντας ζητήσει ειδικό μενού για τη βραδιά, σαμπάνιες Moet και Veuve Clicqot και εκατοντάδες μπαλόνια με τους αριθμούς 3 και 0 πάνω τους, όσα και τα χρόνια που κλείνει.

    lohan 1
    Το πάρτι θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου και αναμένεται να κρατήσει μέχρι το βράδυ, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι το νησί θα στιγμές σαν τις περυσινές, όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός, έκανε άνω κάτω το νησί των ανέμων κατά τη διάρκεια των διακοπών της, ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια αντοχής κάποιων ιδιοκτητών.

    Στο Cavo Paradiso ακόμη προσπαθούν να ξεχάσουν τη νύχτα που μπήκε ακάλεστη σε τραπέζι του prive χώρου το οποίο είχε κλείσει μεγάλη παρέα. Δημιουργήθηκε θέμα, οι υπεύθυνοι της εξήγησαν ότι δεν μπορούσε να κάτσει, αυτή ζήτησε δωρεάν τραπέζι και ποτά λέγοντας ότι είναι η Lindsay Lohan και τελικά οδηγήθηκε στην έξοδο, αφού «στόλισε» τους πάντες.

    lohan 6

    Άλλη ημέρα έγινε λιώμα από το ποτό, μπήκε με τα ρούχα στην θάλασσα και γενικά φρόντισε η παρουσία της να μείνει αξέχαστη. Κάτι μάλλον λογικό για την πάλαι ποτέ φέρελπι ηθοποιό, η οποία ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες αλλά στην πορεία έχασε τον δρόμο. Μέχρι σήμερα έχει νοσηλευτεί τρεις φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης, έχει παραδεχτεί ότι είχε σχέση με κοπέλα και κανένας δεσμός της δεν στέριωσε αφού η κυκλοθυμική της ενίοτε συμπεριφορά, διώχνει κόσμο.

    lindsay-lohan-bikini

    Αξέχαστη έμεινε μεταξύ πολλών άλλων επεισοδίων η παρουσία στον γάμο στενού φίλου της. Την ώρα που όλοι περίμεναν την νύφη, η Lohan εμφανίστηκε ολόγυμνη, ουρλιάζοντας ότι κάποιος πάει να την σκοτώσει, αφήνοντας άναυδους τους καλεσμένους και το ζευγάρι που παντρευόταν. Όταν συνήλθε από ό,τι είχε πάρει, εμφανίστηκε ντυμένη και πόζαρε σαν αν μην είχε γίνει τίποτε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-xaplostres-90-evro-kommotirio-600-evro/57381



    ΣΧΟΛΙΑ