• LIFE&STYLE

    Σύμφωνα με έρευνα, οι νέοι στις ΗΠΑ προτιμούν να παρακολουθούν πορνό από το να κάνουν σεξ

    • NewsRoom


    Αποκαλυπτική έρευνα με τίτλο «Το φαινόμενο Πορνό» αναφέρει ότι, τα νεαρά κορίτσια και αγόρια στις ΗΠΑ προτιμούν το εικονικό σεξ, από το να δείχνουν στο κρεβάτι τον έρωτά τους στον ή στην αγαπημένη τους. Οι νέοι επιλέγουν να παρακολουθούν πορνό καθώς το θεωρούν ασφαλέστερο από το πραγματικό σεξ.

    Όσον αφορά στις ηλικίες 51- 69, ο φόβος για την ασφάλεια του σεξ είναι ο τέταρτος λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί αποφεύγουν το… κρεβάτι. Αντιθέτως στις μικρότερες ηλικίες (13 έως 17), είναι είναι από τους σημαντικότερους λόγους, όπως προκύπτει από την έρευνα.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, την οποία δημοσιεύει η ιστοσελίδα της «Washington Examiner», η νέα γενιά καταφεύγει στην πιο ασφαλή λύση αφού, για τους έφηβους, το σεξ ελλοχεύει κινδύνους.

    Με το να παρακολουθούν πορνό, οι νέοι απολαμβάνουν σεξουαλικό ενθουσιασμό. Επιπλέον, έχουν σεξουαλική ποικιλία και δεν υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν κάποιο μεταδοτικό νόσημα. Κι επειδή στο πορνό όλα επιτρέπονται, οι νέοι μπορούν να απολαύσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Αυτά δηλαδή που πιθανότατα να τους αρνηθεί η σύντροφός τους, μπορούν να τα… ζήσουν με το εικονικό σεξ.

    Επιπλέον, με το πορνό, οι νέοι δεν νιώθουν δέσμευση και μπορούν να ικανοποιούνται όποτε θέλουν. Αντιθέτως, με τους/τις συντρόφους τους, πρέπει να έχουν χρόνο και οι δύο.



    ΣΧΟΛΙΑ