• LIFE&STYLE

    A. Ramsey: Και η μακάβρια λίστα μεγαλώνει – Έβαλε γκολ ξανά και πέθανε ο A. Rickman

    • NewsRoom


    Πριν από λίγες μέρες, με αφορμή το θάνατο του Ντέιβιντ Μπάουι, γράφαμε για την περίεργη αυτή… σύμπτωση του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος, όποτε σκοράρει, πεθαίνει και κάποιος διάσημος.

    Τα παραδείγματα είναι πολλά και η λίστα μεγαλώνει: Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίτνεϊ Χιούστον, Πολ Γουόκερ, Μουαμάρ Καντάφι, Στιβ Τζομπς, Ρόμπιν Γουίλιαμς, σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο, αλλά και, όπως προείπαμε, ο Ντέιβιντ Μπάουι, πολύ πρόσφατα, «έφυγαν» από τη ζωή, σε ημερομηνίες ελάχιστα πριν ή ελάχιστα μετά από κάποιο γκολ του άσου της λονδρέζικης ομάδας.

    Διαβάστε περισσότερα: A. Ramsey: Η κατάρα ξαναχτύπησε – Σκόραρε ξανά και πέθανε ο Bowie

    Χθες το βράδυ, λοιπόν, όσο και αν, πλέον, έχει γίνει… ρουτίνα και μοιάζει να κινείται σε μια σφαίρα κάποιας διεστραμμένης φαντασίας, η Άρσεναλ αντιμετώπιζε σε αγώνα εκτός έδρας, για την Premier League, τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

    Aaron Ramsey

    Το τελικό 3-3 σφράγισε την εικόνα ενός πραγματικά καταπληκτικού ματς, όμως η… είδηση κρύβεται αλλού: όπως ίσως θα έχετε ήδη υποψιαστεί, ο Ράμσεϊ ήταν μεταξύ των σκόρερ της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε το γκολ, με το οποίο η Άρσεναλ ισοφάρισε σε 1-1 το αρχικό προβάδισμα των γηπεδούχων.

    Κι έτσι η κατάρα συνεχίστηκε και σήμερα, πιο γρήγορα ίσως από κάθε άλλη φορά, αφού, όπως έγινε γνωστό, ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός, Άλαν Ρίκμαν, άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 69 ετών.

    facts-about-severus-snape-391264

    Το Who is Who του Άλαν Ρίκμαν

    Ο Ρίκμαν ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς Βρετανούς ηθοποιούς της τελευταίας 30ετίας και το πρώτο του μεγάλο βήμα το έκανε με τον ρόλο του Hans Gruber στο πρώτο Die Hard, σε ηλικία 41 ετών, και ακολούθησε η συμμετοχή στο Robin Hood και ο Rasputin σε σειρά του HBO. Από το 1999 κι έπειτα όμως ένας ήταν ο ρόλος που έμελλε να τον σημαδεύσει. Ο καθηγητής Snape, ο άνθρωπος που έδωσε την ζωή του για τον Harry Potter, ήταν το μεγαλύτερο milestone του στον κινηματογράφο, ενώ είχε τρομερές ερμηνείες στο θεατρικό σανίδι, με αξιομνημόνευτη αυτή του Μάρκου Αντώνιου στο Αντώνιος και Κλεοπάτρα στο θέατρο Olivier του Λονδίνου, μαζί με την Helen Mirren.



    ΣΧΟΛΙΑ