• LIFE&STYLE

    O πρώην άστεγος που συγκλόνισε με την ερμηνεία του στο Xfactor (Video)

    • NewsRoom


    Πρεμιέρα έκανε χτες το ελληνικό Show μουσικού διαγωνισμού X-factor. Συμμετέχουν άτομα από όλη την Ελλάδα με σκοπό να φτάσουν στο τέλος και να είναι νικητές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ιστορία ενός εκ των συμμετεχόντων που αναγκάστηκε να μείνει άστεγος και να γίνει με αυτό τον τρόπο τραγουδιστής του δρόμου κυριολεκτικά. Συγκινημένος ο τραγουδιστής Αλέξανδρος Πιτσάνης από την Θεσσαλονίκη λέει χαρακτηριστικά ότι «Μεροκάματο δεν έβγαινε και αποφάσισα να τα παρατήσω όλα και να βγω στο δρόμο, με οποιοδήποτε κόστος.

    Έχασα το σπίτι μου, τη δουλειά μου, και φίλους, για να κάνω αυτό το πράγμα. Αγάπησα τον δρόμο, πήρα πολλή αγάπη από τον δρόμο, και αποφάσισα να κάνω μόνο αυτό που γέμιζε την ψυχή μου»

    Συνεχίζει λέγοντας πως έπρεπε να το κάνει για να μπορέσει να ξεκινήσει από το μηδέν. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες. “Ήμουν πολύ φοβισμένος στον δρόμο. Είμαι στον πάτο και θα προσπαθήσω να ανηφορίσω”.

    Ο τραγουδιστής ερμήνευσε το τραγούδι  «Use Somebody» των «Kings of Leon» και συγκίνησε τους κριτές αλλά και το κοινό που υπήρχε και παρακολουθούσε από κοντά. Ερμήνευσε το τραγούδι του αλλά κάτι του έλειπε. Του έλειπε η κιθάρα του.«Έχασα την κιθάρα μου, μια παλιά κιθάρα, δώρο του πατέρα μου, με την οποία έμαθα να παίζω και βγήκα μ΄αυτή στο δρόμο. Είναι η “κοπέλα” μου. Ίσως έπρεπε να γίνει. Ίσως με άφησε η κιθάρα να πάω παραπέρα».



    ΣΧΟΛΙΑ