• LIFE&STYLE

    Πάρτε το smartphone σας στο ντουζ


    Tόσο τα smartphone όσο και τα tablet, έχουν φτάσει να είναι για τους περισσότερους ανθρώπους η “προέκταση” του χεριού τους.   Δεν είναι λίγοι αυτοί, που δυσκολεύονται να τα αποχωριστούν ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες προσωπικές τους στιγμές, όπως είναι και η ώρα που κάνουν το μπάνιο τους.

    Αυτή την ανάγκη θέλησε να ικανοποιήσει μία ιαπωνική εταιρεία και δημιούργησε ένα προϊόν προκειμένου να βοηθήσει τους λάτρεις των smartphone να έχουν πάντα μαζί τους τα αγαπημένα τους τηλέφωνα, ακόμη και αν τα θέλουν μες στις… μπανιέρες τους.

    Το «Bath Air Pillow Smartphone Holder» -όπως το ονόμασε ο κατασκευαστής του- επιτρέπει σε όσους το επιθυμούν να πάρουν το Smartphone στο μπάνιο τους και να διαβάσουν τα νέα της ημέρας, απολαμβάνοντας ένα αφρόλουτρο, χωρίς να φοβούνται ότι το τηλέφωνό τους θα βραχεί καθώς έχει και αδιάβροχη θήκη.

    Το ιαπωνικό αυτό προϊόν, που κοστίζει 39 δολάρια, μπορεί να χρησιμεύσει και ως μαξιλάρι, για όσους θέλουν να διαβάζουν ξαπλωμένοι τα email τους ή να πάρουν έναν υπνάκο κάτω από το τηλέφωνό τους.

    «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει να διαβάζουν και θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές τους συσκευές, ενώ απολαμβάνουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο», είπε ο σχεδιαστής του, ο Ιάπωνας Nory Fukuda, μιλώντας για την ιδέα του.

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/nammos-o-leonardo-dicaprio-ke-fesi-ton-15000e-video/64789



    ΣΧΟΛΙΑ