• LIFE&STYLE

    Ο πρίγκιπας Harry στην αγκαλιά της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ;

    • NewsRoom


    Ο Καζανόβας  των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ βρήκε νέο έρωτα ή πάτησε γερά την πεπονόφλουδα; Ο λόγος για τον πρίγκιπα Harry, τον εργένη αδελφό του William , ο οποίος αρνείται πεισματικά να βρει την ιδανική νύφη, προτιμώντας τα γλέντια μέχρι τελικής πτώσεως ή τα μακρινά ταξίδια.

    Prince Harry partied with both F1 presenter Natalie Pinkham, 37, and PR girl Astrid Harbord at the birthday bash of society nightlife queen Anneke Gilkes at Battersea's Bunga Bunga club last week

    Καθόλου δε φαίνεται να έχει ζηλέψει την οικογενειακή ζωή του William με την δούκισσα του Cambridge, Kate και ενώ αγαπά πολύ τα ανήψια του, ούτε κατά διάνοια δε σκέφτεται να κάνει δικά του παιδιά.Πρόσφατα μάλιστα εθεάθη με δύο πρώην φιλενάδες του να διασκεδάζουν όλοι μαζί.

    To Αυστραλέζικο περιοδικό New Idea, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Harry είναι για πρώτη φορά ερωτευμένος και μάλιστα με Ελληνίδα πριγκίπισσα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς. Πρώην πριγκίπισσα καθώς ο παππούς της υπήρξε κάποτε βασιλιάς.Η εγγονή του Κωνσταντίνου και κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ένα από τα πέντε παιδιά του ζεύγους, η Μαρία – Ολυμπία είναι η νέα αγαπημένη του πρίγκιπα Harry.

    The magazine claims that the Duke and Duchess of Cambridge are fans of Maria-Olympia, pictured, believing her to be his 'best girlfriend yet'

    Η γνωριμία έγινε μέσω της ξαδέλφης της Μαρίας- Ολυμπίας, Βεατρίκη σε ένα πάρτυ. Ο πρίγκιπας μόλις την είδε – λένε – δε χρειάστηκε να σκεφτεί περισσότερο καθώς θαμπώθηκε από την ομορφιά της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

    Το περιοδικό ισχυρίζεται , μάλιστα, ότι το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ταιριαστό, με κοινά γούστα.Η Maria – Olympia λατρεύει τη μόδα και δεν έχει αφήσει επίδειξη που να μην έχει παρακολουθήσει ενώ δεν κυκλοφορεί εάν δεν έχει αποκτήσει το τελευταίο κομμάτια από τα αγαπημένα της brands Christian Dior, Bella Freud, Balmain και Michael Kors.

    Clearly she has friends in high places; here she is pictured with Balmain's Olivier Rousteing, centre

    Πηγή του επικαλείται το περιοδικό αναφέρει ότι ο Harry είναι τόσο ενθουσιασμένος με την ξανθιά πριγκίπισσα πού ήδη έχει κλείσει σαλέ για σκι στην Ελβετία πριν από το Πάσχα.

    Το περιοδικό ισχυρίζεται μάλιστα ότι η νεαρή πριγκίπισσα αρέσει στον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge   που τη θεωρούν ιδανικό ταίρι για τον άτακτο καζανόβα του παλατιού, Harry..

    Princess Maria-Olympia of Greece regularly shares snapshots of her jet-setting life on Instragram

    Άραγε είναι ακόμα μία κατάκτηση και τον δευτερότοκο γιο του Κάρολου και της Νταϊάνα ή τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ θα ανακοινώσουν στο μέλλον ακόμα έναν βασιλικό γάμο;

    The blonde also spent time in Mykonos lastsummer, where she spent time on the sea and at local nightclubs

    After her Greek vacation, Princess Olympia went with her family to the Bahamas, where she has been lounging on pristine beaches

    The fun-loving teen (right, with a friend) dressed as a tiger for Halloween 



    ΣΧΟΛΙΑ