• LIFE&STYLE

    Καταγγελία-σοκ: Πασίγνωστος τραγουδιστής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση άντρα

    • NewsRoom


    Ο Elton John μηνύθηκε από τον πρώην σωματοφύλακά για σεξουαλική παρενόχληση, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής τον άγγιξε στο στήθος και είπε, ”τι υπέροχο πλάσμα” και επίσης προσπάθησε να αρπάξει τα γεννητικά του όργανα. Ο 69χρονος σταρ κατηγορήθηκε ότι έβαλε τα χέρια του κάτω από το παντελόνι του Jeffrey Wenninger, ενώ ήταν οι δυο τους μαζί το 2014. Αναφέρθηκε ότι ο Sir Elton προσπάθησε να βάλει τα δάχτυλά του και να πιάσει τους γλουτούς του. Ο Elton John είπε στον σωματοφύλακά του ότι έχει γονίδια ενός gay αλλά δεν τα έχει εμφανίσει.

    elton45

    Ο κύριος  Wenninger κατέθεσε μήνυση στο Los Angeles. H αγωγή του περιλαμβάνει τρία περιστατικά που εμπλέκουν τον τραγουδιστή το 2014. Ο δικηγόρος του Wenninger είπε ότι έχουν συμβεί και άλλα περιστατικά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και με κλιμάκωση στην ένταση και στην συχνότητα.

    elton

    elton23

    Ο πρώην σωματοφύλακας, ο οποίος σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2014 να συνεργάζεται με τον τραγουδιστή, υποστηρίζει ότι προσπάθησε να αντισταθεί σωματικά και ψυχικά αλλά ο Elton John δεν σταμάτησε να τον παρενοχλεί. Στη μήνυσή του ζητάει αποζημίωση λόγω του φόβου που υπέστη προσθέτοντας ότι υποφέρει από πόνο και ψυχική οδύνη.

    elton-john (1)



    ΣΧΟΛΙΑ