• LIFE&STYLE

    Ιδιοκτήτρια sex shop Μυκόνου στο mononews.gr: “Το σεξ στη Μύκονο δεν περνάει κρίση”

    • NewsRoom


    Παρόλη την οικονομική ύφεση και την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, που δρομολογεί η ελληνική κυβέρνηση, το σεξ στο νησί της Μυκόνου φαίνεται να μην περνάει κρίση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο mononews.gr και στην Ευαγγελία Κακλειδάκη η ιδιοκτήτρια, του μοναδικού sex shop, που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο στο νησί των ανέμων.

    1415__MG_7056

    “Το sex shop της Μυκόνου, το επισκέπτονται τόσο Έλληνες όσο και ξένοι τουρίστες, ωστόσο ο αριθμός των Ελλήνων υπερτερεί. Βέβαια,  και οι διάσημοι που αναζητούν τρόπο για να κάνουν τις φαντασιώσεις  τους πράξη είναι αρκετοί, όμως η τήρηση της ανωνυμίας τους είναι επιβεβλημένη”, μας είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Τόνια.

    1234

    Η διαρρύθμιση του χώρου, αλλά και η βιτρίνα σε τίποτα δεν προδιαθέτει τους καταναλωτές, ότι πρόκειται για ένα sex shop, για τον λόγο αυτό και δεν έχουν κάποιες αναστολές για να μπουν μέσα. “Το κατάστημα δεν είναι είναι ένα συνηθισμένο sex shop, είναι με προδιαγραφές εξωτερικού, οπότε και εγώ ως γυναίκα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ σικάτο και δεν είναι προκλητικό, για να ντρέπονται να μπουν μέσα”.

    1415__MG_7046

    Όμως, και σε ότι αφορά στις προτιμήσεις των επισκεπτών του sex shop της Μυκόνου, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη επιλογή “Ο καθένας έχει το δικό τους στιλ και κατ’ επέκταση τη δική του προτίμηση για το τι θα επιλέξει να αγοράσει από το κατάστημα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, που να το προτιμούν οι περισσότεροι”.

    123

    Η ιδιοκτήτρια ήθελε εξαρχής να ανοίξει ένα sex shop στη Μύκονο και το κατάφερε, με τη βοήθεια των ντόπιων κατοίκων, οι οποίοι την στήριξαν και την διαφήμισαν, σύμφωνα με την ίδια, παρόλο, που δεν κατάγεται από το νήσι. “Είναι ένα κυκλαδίτικο μαγαζί που σέβεται στο έπακρο τις προδιαγραφές του νήσιου, γι’ αυτό δεν είχαμε και κάποιο πρόβλημα με τον δήμαρχο ούτε με κάποιον άλλον”, μας δήλωσε η ιδιοκτήτρια.

    1415__MG_5784

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/ti-simveni-kata-ti-chrisi-marichouanas/40445



    ΣΧΟΛΙΑ