• LIFE&STYLE

    Το αιώνιο ερώτημα: Γιατί οι άντρες πληρώνουν για σεξ

    • NewsRoom


    Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας γνωστός πολιτικός ή σημαντικός άντρας έχει “πιαστεί” στα πράσα, ενώ “διασκέδασε” σεξουαλικά με την προσωπική του escort. Οι άντρες με χρήματα και εξουσία είναι συνήθως εκείνοι που επιδίδονται στο hobby του “πληρωμένου” έρωτα.
    sex worker
    Ωστόσο, το φαινόμενο αυτό δεν εμφανίζεται μόνο στους οικονομικά και κοινωνικά ισχυρούς άντρες, αλλά και σε εκείνους που ζουν μια απλή καθημερινότητα. Ανάμεσα στους άντρες που πληρώνουν για σεξ, υπάρχουν και αρκετοί που έχουν μακροχρόνιες υγιείς σχέσεις ή πολλές φορές έχουν δημιουργήσει ήδη την οικογένεια τους. Ποιοι είναι όμως τελικά οι λόγοι που οδηγούν τους άντρες στην αναζήτηση του “πληρωμένου” σεξ;
    woman-on-bed
    Για την απάντηση στο ερώτημα αυτό, ερευνητές έβαλαν κοπέλες-συνοδούς να ρωτήσουν τους τακτικούς τους πελάτες για τους λόγους που τις επισκέπτονται.
    Οι περισσότεροι από αυτούς ανέφεραν πως η διαδικασία αυτή, του πληρωμένου σεξ, τους απελευθέρωνε από το έντονο στρες που ένιωθαν εξαιτίας της δουλειάς τους. Μάλιστα, όσο πιο πιεστική δουλειά έκαναν τόσο πιο συχνά επισκέπτονταν τις ερωμένες τους.
    giphy money
    Ακόμη, σε ερώτηση των συνοδών προς τους πελάτες τους, όσον αφορά την σεξουαλική ζωή με τις γυναίκες τους, οι περισσότεροι δήλωσαν πως είναι απλώς βαρετή. Οι σύζυγοι των περισσοτέρων παρουσιάστηκαν ως απασχολημένες με τις δουλειές του σπιτιού, είτε ως γκρινιάρες. Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς εκμυστηρεύτηκαν ότι νιώθουν μεγαλύτερη σεξουαλική απελευθέρωση με αυτές παρά με τις γυναίκες τους, καθώς κάτι τέτοιο εξάπτει ακόμη περισσότερο την φαντασία τους.
    sexy-legs
    Στο ερώτημα για το που συνάντησαν για πρώτη φορά μια συνοδό, οι περισσότεροι από αυτούς ανέφεραν ότι τις γνώρισαν σε κάποιο strip-club το οποίο είχαν επισκεφτεί μαζί με τους συναδέλφους τους. Κάποιοι από αυτούς “μαγεύτηκαν” από το show των κοριτσιών και επιθυμούσαν και κάτι παραπάνω.
    Ένα ακόμη αξιοσημείωτο εύρημα ήταν το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν σκοπεύουν να σταματήσουν το συγκεκριμένο “σπορ” καθώς κάθε φορά μετά από αυτό νιώθουν και καλύτερα για τον εαυτό τους.
    demy moore ανήθικη πρόταση
    Τέλος, υπήρξε και η κατηγορία εκείνων που επέλεγαν αυτού του είδους την υπηρεσία, μόνο όταν ήταν ελεύθεροι και για την απλή ικανοποίηση των σεξουαλικών τους αναγκών.
    Μια από τις βασικές ερωτήσεις της έρευνας ήταν επίσης και το πως νιώθουν μετά την ολοκλήρωση της πράξης. Οι περισσότεροι δήλωσαν πως νιώθουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι μετά από την πράξη. Μάλιστα ένας άντρας δήλωσε πως το θεωρεί σαν ένα πολύ προσωπικό δώρο προς τον εαυτό του.
    Πάντως, αν και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως την αντρική ψυχολογία που οδηγεί ακόμη και αυτούς που είναι σε σχέση, να πληρώνουν για την σεξουαλική τους ικανοποίηση, καθώς οι παράγοντες που το κάνουν μπορεί να είναι πολλοί, οι περισσότεροι από αυτούς δηλώνουν ότι είναι μια συνήθεια η οποία δεν πρόκειται να σταματήσει.



    ΣΧΟΛΙΑ