• LIFE&STYLE

    Eδώ ο κόσμος χάνεται και ο Stan… δίνει την μασημένη τσίχλα του σε θαυμάστρια


    Tην ώρα που το ασφαλιστικό, το προσφυγικό και η ανεργία πνίγουν την χώρα, τα περισσότερα site ασχολούνται με τον τραγουδιστή Stan και την μασημένη τσίχλα του που έδωσε σε θαυμάστριά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ο ποπ τραγουδιστής ήταν  καλεσμένος στο «The 2Night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης. Όση ώρα μιλούσε στον παρουσιαστή, ο Stan μασούσε τσίχλα. «Τρως τσίχλα σε συνέχεια; Ακόμα και όταν τραγουδάς;», τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Καμία φορά», απάντησε ο Stan. «Από αμηχανία;», ήταν η επόμενη ερώτηση του παρουσιαστή. «Όχι μωρέ! Μπορεί να έχει μείνει από πριν», απάντησε ο Stan.

    Στη συνέχεια, έπειτα από παρότρυνση του παρουσιαστή, ο Stan έβγαλε την τσίχλα του, την κόλλησε σε μία χαρτοπετσέτα και την έδωσε σε μία θαυμάστρια να τον θυμάται. Μάλιστα, τη στιγμή που η θαυμάστρια έσκυψε να τον φιλήσει, ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να κρύψει τη δυσαρέσκεια του.

    Στην συνέντευξη που παραχώρησε, o Stan είπε ότι το τραγούδι είναι μία αποστολή, που του ανέθεσε ο Θεός. «Εμείς είμαστε τραγουδιστές. Πληρωνόμαστε για να κάνουμε αυτό το πράγμα, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που δηλώνουν τραγουδιστές και κάνουν κι άλλα πράγματα παράλληλα…Ο Θεός εμένα μου έδωσε μια αποστολή: ”πήγαινε, κάνε αυτό το πράγμα ρε παιδί μου”», ήταν τα λόγια του.



    ΣΧΟΛΙΑ