• LIFE&STYLE

    Διαζύγιο – σοκ για τον David και τη Victoria Beckham;

    • NewsRoom


    Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο όμορφα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz τα τελευταία 16 χρόνια είναι η Victoria και ο David Beckham. Έχουν παντρευτεί από το 1999, ενώ έχουν αποκτήσει και τέσσερα παιδιά. Μαζί έχουν φτιάξει μία τεράστια αυτοκρατορία επιχειρήσεων, αφού η Victoria έχει βγάλει αρκετά χρήματα ως σχεδιάστρια μόδας και ο David Beckham από τις αθλητικές και στυλιστικές του ικανότητες. Δεν είναι τυχαίο, πως σύμφωνα με την Companies House τα εισοδήματα του μάγου των γηπέδων και της γυναίκας του ξεπέρασαν για φέτος τα 88 εκατομμύρια ευρώ.

    Αν και κάθε φορά δείχνουν ερωτευμένοι σε δημόσιες εμφανίσεις και social media, το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί χωρισμού τους οργιάζουν. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του αμερικανικού περιοδικού ΟΚ! Αναφέρεται ότι ο David και η Victoria Beckham παίρνουν διαζύγιο.

    Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα έχει τίτλο «Διαζύγιο-σοκ 1 δισεκατομμυρίου» με τη φωτογραφία του δημοφιλούς ζεύγους και λεζάντα ότι έχουν χωρίσει πριν δυο μήνες ή τουλάχιστον ξεκίνησε τη συζήτηση περί χωρισμού. «Μετά από χρόνια προσπάθεια να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει θεώρησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω και ξεκίνησαν τις διαδικασίες διαζυγίου. Άρχισαν να συζητούν το ενδεχόμενο με τους συμβούλους τους», αναφέρει χαρακτηριστικά το αμερικανικό περιοδικό προσθέτοντας ότι ωστόσο οι δυο σούπερσταρ δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου και ότι προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική τους αυτή υπόθεση.

    Αξίζει να αναφερθεί, επίσης, πώς στο παρελθόν υπήρξαν κι άλλα δημοσιεύματα που έφεραν το διάσημο ζευγάρι να περνά κρίση γάμου, ενώ το 2004 είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας ένα συμβάν απιστίας του David. Αν και το ζευγάρι διέψευδε όλα αυτά τα δημοσιεύματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

    Την ίδια ώρα, το περιοδικό αναφέρει ότι αν τελικά ισχύει η είδηση, θα είναι αρκετά επίπονο οικονομικά για το ζευγάρι καθώς δεν έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν να καταστρέψουν είναι η αυτοκρατορία τους» συμπληρώνει η ίδια η πηγή από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.



    ΣΧΟΛΙΑ