• LIFE&STYLE

    Οι Άραβες της City σπάνε το ρεκόρ των αμοιβών για χάρη του Guardiola

    • NewsRoom


    Έτοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, θα γίνει ο πιο υψηλά αμειβόμενος προπονητής, που έχει υπάρξει ποτέ, με ετήσιες αποδοχές περί τις 18 εκ. λίρες! Πιο συγκεκριμένα, μετά τις αποκαλύψεις ότι η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Πεπ Γκουαρδιόλα, το ερχόμενο καλοκαίρι, τόσο η Bild, όσο και το Kicker, φέρνουν στη δημοσιότητα τα οικονομικά δεδομένα, που θα συναντήσει ο Ισπανός στην Αγγλία.

    Αμφότερες οι γερμανικές εφημερίδες επισημαίνουν πως, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους «πολίτες», θα γίνει αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

    Αν και, ακόμα, είναι άγνωστη η χρονική διάρκεια της νέας του συνεργασίας, το ποσό που αναμένεται να λαμβάνει, ετησίως, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα, φαντάζει αστρονομικό.

    Κι όλα αυτά, την ώρα που σε σημερινό της δημοσίευμα, η «Daily Mail» αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να κλέψει τον Γκουαρδιόλα, τον οποίο φαίνεται να προτιμά από τον Ζοσέ Μουρίνιο.



    ΣΧΟΛΙΑ