ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πρωινή εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε για την Στυλίδα, αλλά και για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Τατουάζ.
Όταν ρωτήθηκε να επιλέξει μεταξύ της ζωής του στη Στυλίδα και την επιτυχία του Τατουάζ, εκείνος δήλωσε ότι, «Είμαι 52 ετών, για τα επόμενα 8 χρόνια θα είμαι fit. Μετά τα 60 θα απομονωθώ, θα μονάσω και θα ασχοληθώ πάρα πολύ με το διάβασμα… Ποιος το γ@@@@@ το Τατουάζ; Αυτή εδώ είναι η δύναμή μου, είναι η ψυχή μου όλη».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Aji47vY9Hko
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λάουρα Νάργες: Τελείωσε το μεταπτυχιακό και ετοιμάζεται για διδακτορικό (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Επιστροφή»: Η νέα σειρά κοινωνικού μυστηρίου του ΑΝΤ1 που θα καθηλώσει το κοινό (pics+video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίκυ Καγιά: Η «Kate Moss της Ελλάδας» έχει φέτος την καλύτερή της χρονιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος: Η αυστηρή Moody’s βλέπει όσα αρνείται να δει ο κ. Τσίπρας
- Όλυμπος: Διάσωση 34χρονου που είχε χαθεί τραυματιστεί σε δύσβατο σημείο
- Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
- ΗΠΑ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ζητά να επιστρέψουν οι δημοσιογράφους του CNN, MS NOW και άλλων ΜΜΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.