• LIFE&STYLE

    Απόστολος Γκλέτσος: Η περιπέτεια υγείας και η σχέση του με τον «Bachelor» Παναγιώτη Βασιλάκο (video)

    • NewsRoom


    Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος, στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε».

    Ο Απόστολος Γκλέτσος πριν από μερικές ημέρες εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Λαμίας με πυρετό και δύσπνοια, ενώ λίγο αργότερα με δική του ευθύνη αφού υπέγραψε έγγραφα, έλαβε εξιτήριο.

    Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός αναφέρθηκε στους αρχικούς φόβους του, καθώς παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού, ωστόσο, έπειτα από τη διενέργεια τεστ, βγήκε αρνητικός.

    «Τώρα είμαι καλά. Πήγα στην Κύπρο για γυρίσματα και για 9 μέρες έκανα 12 τεστ. Κάναμε rapid tests κάθε πρωί, αλλά και μοριακά. Και εγώ νόμιζα ότι έχω κορονοϊό, όταν ήρθαν δυο ‘αστροναύτες’ και με πήραν από το σπίτι γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω. Εγώ έχω και υποκείμενα νοσήματα. Έχω καρδιά.

    Έμεινα τρεις ώρες για να βγουν τα τεστ στο νοσοκομείο και ήρθε ένας γιατρός και μου είπε ‘τη γλίτωσες’. Κρύωμα είχα, αλλά οι γιατροί το είπαν επιστημονικά ότι είχα λοίμωξη του αναπνευστικού», δήλωσε ο ηθοποιός, που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις».

    Στη συνέχεια, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε ότι γνωρίζει προσωπικά τον Παναγιώτη Βασιλάκο και επιβεβαίωσε ότι στο βίντεο του «Bachelor» ήταν οι γονείς του νεαρού άνδρα.

    «Δεν ξέρω μόνο τον Παναγιώτη, αλλά όλη την οικογένειά του. Είναι καταπληκτικό παιδί. Έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ, είναι γυμναστής. Στις μέρες μας με τόση ανεργία, τα παιδιά ψάχνουν και την παραμικρή ευκαιρία. Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ», δήλωσε ο ίδιος, μεταξύ άλλων.

    Διαβάστε επίσης:

    Βαρύ πένθος για τον Φωκά Ευαγγελινό

    Πρίγκιπας Κάρολος-Καμίλα Πάρκερ: Γιατί απενεργοποίησαν τα σχόλια στο Twitter

    Σουηδία: Θετικοί στον κορονοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η πριγκίπισσα Σοφία



    ΣΧΟΛΙΑ