Το «Σπίτι με το MEGA», το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, απόψε στις 21:00 υποδέχεται τον Στέλιο Ρόκκο.
Λίγες ώρες πριν την έναρξη της μουσικής βραδιάς, δείτε πρώτοι απόσπασμα από την αγαπημένη ερωτική μπαλάντα, «Έμεινα εδώ», του απόλυτου ερμηνευτή και τραγουδοποιού.
Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος, απόψε στις 21:00 υποδέχεται τον Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse.
Στη βραδιά συμμετέχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.
Διαβάστε επίσης:
Τα Mad Video Music Awards 2020 έρχονται αποκλειστικά στο MEGA
Χριστούγεννα με τη Νατάσα στο Mega
Βραδιά Eurovision στο J2US με την Ελένη Φουρέιρα – Θα μεταδοθεί σε όλη την Ευρώπη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.