• LIFE&STYLE

    Απόψε μένουμε σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο MEGA

    Νατάσα Θεοδωρίδου, Πίτσα Παπαδοπούλου και Πέτρος Ιακωβίδης


    Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ένα από τα μεγαλύτερα λαϊκά ονόματα, συνεχίζονται απόψε οι καθιερωμένες μουσικές βραδιές του MEGA.

    Μεγάλες στιγμές υπόσχεται να μας χαρίσει η Νατάσα Θεοδωρίδου απόψε στις 23:00, ερμηνεύοντας αγαπημένες της επιτυχίες, τραγούδια, που έγραψαν ιστορία στα 30 χρόνια της σημαντικής της πορείας.

    Καλεσμένοι στην εκπομπή, η σπουδαία κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου και ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης.

    Στην παρέα και ο απολαυστικός Παντελής Καναράκης που δίνει με την Νατάσα… ρεσιτάλ χιούμορ και καλής διάθεσης.

    Και μέσα σε όλα που θα απολαύσουμε έρχεται μια δυνατή αποκλειστικότητα.

    Η παρουσίαση για πρώτη φορά του νέου τραγουδιού της Νατάσας σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη «Παραδόθηκα σε σένα», το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Μαΐου από την Heaven Music.

    «Την Παρασκευή στο Mega θα ταξιδεύουμε μουσικά, θα αγκαλιαστούμε, θα γίνουμε μια παρέα. Θα θυμηθούμε, θα γλεντήσουμε, θα κλάψουμε, θα χορέψουμε, θα χαμογελάσουμε», δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου στα ΝΕΑ, ενόψει της μεγάλης βραδιάς.

    «Η μαγεία αυτής της συναυλίας είναι η επαφή με τους φίλους εκείνη τη βραδιά. Θα νιώθω σαν να μπαίνω στο κάθε σπίτι ξεχωριστά και σε όλα μαζί ταυτόχρονα. Αυτό ενέχει μια σπουδαία μοναδικότητα, ειδικά αυτή την ευαίσθητη, για όλους μας, περίοδο», πρόσθεσε η μοναδική ερμηνεύτρια.

    Όσο για το ποια τραγούδια θα απολαύσουμε απόψε: «Θα ερμηνεύσω σχεδόν όλη μου τη δισκογραφία και οι διακυμάνσεις θα είναι αρκετές. Χαμένοι έρωτες, μεγάλες αγάπες, θύμησες, νέες περιπέτειες, νοσταλγία».

    «Το Μega κατάφερε σε μια σιωπηλή περίοδο να χαρίσει σε όλους μας ήχους χαράς, αισιοδοξίας και δύναμης. Εξάλλου η μουσική είναι η καλύτερη παρέα του ανθρώπου», δήλωσε η τραγουδίστρια.

    Στο MEGA την Παρασκευή ξεκινώντας από… «Μια κόκκινη γραμμή» θα γραφτεί ακόμα μια μεγάλη μουσική ιστορία!



    ΣΧΟΛΙΑ