• LIFE&STYLE

    Αποχώρηση – βόμβα στο σημερινό Gala του PoL – Φεύγει ο πιο αγαπητός παίκτης!

    power of love


    Ανατρεπτικό αναμένεται το αποψινό Gala του ριάλιτι αγάπης, Power Of Love, καθώς όπως φαίνεται διαδραματίζονται πολλά. Η πρώτη και βασικότερη εξέλιξη – ανατροπή είναι η αποχώρηση, από το παιχνίδι, ενός από τους δημοφιλέστερους παίκτες, που τις προηγούμενες εβδομάδες πρωταγωνιστούσε στις εξελίξεις του σπιτιού. Όπως όλα δείχνουν, η διαδρομή του συγκεκριμένου παίκτη στο παιχνίδι διακόπτεται σήμερα, με την ξαφνική αποχώρησή του.

    Ο λόγος για τον Bill Σαντριά, του γνωστού ποδοσφαιριστή, που μπήκε στο παιχνίδι πριν από λίγες εβδομάδες και αμέσως κέρδισε την υποστήριξη του κοινού. Επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες, μάλιστα, ανακηρύχθηκε αγαπημένος παίκτης και κέρδισε το εβδομαδιαίο έπαθλο των 2.500 χιλιάδων ευρώ.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, στο σημερινό επεισόδιο θα διαδραματιστούν πολλά, με πρωταγωνιστές τον Bill και τον Γιάννη, το νέο παίκτη, που ήρθε πρόσφατα στο σπίτι των ανδρών.

    Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα και σίγουρα θα γίνει πανικός, μιας και τις τελευταίες ημέρες έχει καβγαδίσει πολλές φορές με τον Γιάννη, τον παίκτη που μπήκε πρόσφατα στο σπίτι των ανδρών. Όπως φαίνεται, οι συνεχείς κόντρες, στις οποίες εμπλέκεται ο Bill με διάφορους συμπαίκτες του έχουν κουράσει τους παίκτες του σπιτιού, οι οποίοι και θα τον ψηφίσουν αρνητικά, με αποτέλεσμα την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

    Μια ακόμη εξέλιξη έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω, με μια μυστηριώδη δημοσίευση του Αντώνη Χρόνη, του παίκτη που είχε σχέση με τη Ρένια και έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, να γεννά απορίες. Ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι πριν περίπου δυο εβδομάδες, ακόμη δεν έχει πει την τελευταία λέξη.

    Ο Αντώνης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του, ενώ στην λεζάντα του έγραψε ένα μήνυμα όλο υπονοούμενα.

    «Το λιοντάρι κάθεται μόνο του γιατί ξέρει τη δύναμή του… Πρόβατο δεν θα γίνω ποτέ», έγραψε.

    Σημειώνεται ότι, στο σπίτι του έρωτα, ο Αντώνης ήταν ζευγάρι με την Ζένια, ωστόσο μετά την αποχώρηση του, χώρισαν απότομα! Μάλιστα, σε απευθείας σύνδεση που έκανε ο Αντώνης με το σπίτι της αγάπης, αποκάλυψε στην παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, ότι έκανε μπλοκ τη Ρένια από τα social media. Εξήγησε την απόφασή του αυτή λέγοντας «Δεν έκανα μόνο unfollow, της έκανα block. Το έκανα γιατί μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα ξεχνιούνται Μαρία μου. Όταν βλέπεις κάποιον συχνά, τι ανεβάζει όλη την ώρα και όλα αυτά, δεν είναι ότι καλύτερο». Από την πλευρά της η Ρένια το αντιμετώπισε με χιούμορ! με τη Ρένια να αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Power of Love: Τα ενοχοποιητικά μηνύματα που έστελνε ο Άλεξ στην πρώην του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eπαγγελματίας στρίπερ παίκτης του Power of Love



    ΣΧΟΛΙΑ