• LIFE&STYLE

    Απίστευτο: 19χρονος επιβίωσε από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Βοστόνης, του Παρισιού και των Βρυξελλών


    Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο πιο άτυχος αλλά συνάμα και ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου. Ο λόγος για τον 19χρονο νεαρό Μέισον Γουέλς. Ο Γουέλς είναι Μορμόνος ιεραπόστολος και μέσα σε τρία χρόνια έχει βρεθεί σε τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις. Η πρώτη φορά ήταν στο μαραθώνιο της Βοστόνης στις 15 Απριλίου του 2013, όπου είχε παρευρεθεί με τον πατέρα του για να παρακολουθήσει τη μητέρα του που είχε πάρει μέρος. Φτάνοντας στο σημείο του τερματισμού και περιμένοντας τη μητέρα του, ένιωσαν πως άρχισε να κουνιέται το έδαφος μέχρι που μία βόμβα έσκασε ένα μόλις τετράγωνο μακρυά τους.

    Maso-Wells-missionary

    “Ο γιος μου πήρε μία πρώτη γεύση από την τρομοκρατία την ημέρα του μαραθώνιου στη Βοστόνη”, δήλωσε ο πατέρας του νεαρού. Ωστόσο η μοίρα του επιφύλασσε να είναι παρών και σε άλλη μία μετά από 2 περίπου χρόνια.

    Η δεύτερη φορά, ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όπου η Γαλλία αιματοκυλίστηκε με τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε διάφορα σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας. Ο πατέρας του Γουέλς έμαθε από τα τελευταία νέα στην τηλεόραση για τις επιθέσεις και κατάφερε να μιλήσει με τον πρόεδρο της αποστολής στη Γαλλία, ο οποίος και του είπε πως ο γιος του τραυματίστηκε αλλά είναι καλά.

    497050508-medics-evacuate-an-injured-person-on-boulevard-des.jpg.CROP.promo-xlarge2

    Η ατυχία του Γουέλς δεν σταμάτησε εκεί, όπως βέβαια ούτε και η τύχη του καθώς η τρίτη φορά, που ευτυχώς δεν ήταν και η φαρμακερή, ήταν χθες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών όπου ο Μέισον μαζί με άλλους δύο ιεραπόστολους και έναν Αμερικανό στρατιωτικό τραυματίστηκαν ενώ περίμεναν στην αίθουσα αναμονής. Ο νεαρός έχει υποστεί ρήξη του Αχίλλειου τένοντα, πολλά κατάγματα καθώς και εγκαύματα τρίτου βαθμού σε πρόσωπο και χέρια, όπως δήλωσε ο πατέρας του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

    Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που ο νεαρός πέρασε κατάφερε να βγει ζωντανός από όλο αυτό και ο πατέρας του αποδίδει την “τύχη¨του στο γεγονός ότι ο γιος του είναι το είδος του ανθρώπου που μπορεί να μετατρέψει κάτι δύσκολο σε θετικό. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα είχε κλονιστεί σοβαρά και δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει με αυτό τον τρόπο.

    brussels22_2755150a



    ΣΧΟΛΙΑ