Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, οι δέκα καλύτεροι παίκτες θα κληθούν να βγάλουν εις πέρας την πέμπτη ομαδική δοκιμασία. Αυτή τη φορά, ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας διαλέγει το χρώμα, τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας και φυσικά, τους παίκτες, που θα είναι μαζί του.
Ο χώρος, που θα τους φιλοξενήσει για να μαγειρέψουν, τους εντυπωσιάζει! Όμως, η παρουσία του Πάνου Ιωαννίδη και των δύο «δύσκολων» καλεσμένων, Χριστόφορου Πέσκια και Αλέξανδρου Τσιοτίνη, τους επαναφέρει στη μαγειρική τους πραγματικότητα!
Τα τέσσερα πιάτα, που θα τους ζητηθούν να ετοιμάσουν σε διάστημα μόλις μίας ώρας, ανεβάζουν την αδρεναλίνη, ενώ μια ανατροπή θα αιφνιδιάσει τη δεκάδα και θα αυξήσει το βαθμό δυσκολίας.
Θα καταφέρουν οι γεύσεις τους να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς ουρανίσκους των κριτών;
Δείτε το τρέιλερ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε πώς είναι η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη χωρίς τα ράστα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Σωτήρης Κοντιζάς έχει ξετρελάνει τις γυναίκες – Πώς αντέδρασε η σύζυγός του (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σωτήρης Κοντιζάς: «Κάποιοι προτιμούν να ξοδέψουν 80 ευρώ στο φαγητό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ στη Wall Street Journal: «Μπορούμε να επιτεθούμε σε κάθε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Ιράν»
- Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη»
- Λαβρόφ: «Οι ΗΠΑ να εγκαταλείψουν τα τελεσίγραφα στο Ιράν»
- Σδούκου: «Ρήξη με το πελατειακό κράτος – Υπάρχουν δύο διαφορετικές Ελλάδες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.