ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σχεδόν έξι χρόνια κάθειρξη σε ομοσπονδιακή φυλακή καταδικάστηκε ο νεαρός άνδρας από το Νιου Χάμσαϊρ ο οποίος προσποιήθηκε ότι ήταν ο αδερφός της Μάιλι Σάιρους σε ένα 14χρονο αγόρι προκειμένου να τον πείσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο διαδικτυακά.
Ο 22χρονος Μπράντον Γκρέι, ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο και έκανε όλα όσα του καταλογίζουν. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και διαδικτυακής παρακολούθησης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Γκρέι προσποιούνταν ότι ήταν ο Μπράντον Σάιρους, ο οποίος εμφανίστηκε στο Χάνα Μοντάνα και στο The Hunger Games.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 28η Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς – Αλλαγές σε δρομολόγια, στις 08:00 κλείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα
- Wall Street: Σε νέα ιστορικά υψηλά αναμένοντας FED και αποτελέσματα των Big Tech
- Βραζιλία: Προς πώληση το θρυλικό «Μαρακανά» απ’ την Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο
- Πετρέλαιο: Μικρές απώλειες μετά το άλμα 7% της περασμένης εβδομάδας